Sedan versiyonu Türkiye’ye özel

Güncelleme Tarihi:

Sedan versiyonu Türkiye’ye özel
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2018 08:30

1998 yılından bu yana 16 milyonu aşan satış adediyle önemli bir başarıya imza atan Ford Focus sıfırdan tasarlanan 4. nesli ile Kasım ayında 135 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

SEDAN, hatchback ve station wagon gövde tipleriyle satışa sunulan yeni Focus’un tanıtımında konuşan Ford Otosan Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, Ford’un ‘Akıllı şehirler, akıllı araçlar’ olarak adlandırdığı gelecek vizyonunda yeni Focus’un başrolü üstlendiğini belirtti. Yücetürk, “Yeni Focus’un sedan versiyonu ise Türk müşterisinin de beğenileri çerçevesinde Türkiye’ye özel tasarlandı.

Sıfırdan bir sedan araç olarak tasarlanan Yeni Ford Focus’un Avrupa genelinde sunulacak donanım paketleri, müşterilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları çerçevesinde giriş seviyesinden itibaren pazarlama ekibimizin yönlendirmesiyle oluşturuldu. Ford olarak müşterilerimiz ile çok önemli bağımız olan Focus otomobil satışlarımızın yüzde 56’sını oluşturuyor.

Haberin Devamı

Dolayısı ile Focus sadece Ford Otosan için değil, Türkiye için de çok önemli bir model. Yeni Focus’un sektörümüze yeni bir soluk getireceğine inanıyorum” dedi.Yeni Focus ile Ford’da ilk kez sunulan ‘Ford Co-Pilot360 Sürüş Destek’ teknolojileri, sürüş deneyimini daha konforlu ve daha güvenli hale getiriyor.

Dur & Kalk Fonksiyonu ile geliştirilmiş, Trafik Levhası Tanıma Sistemi ve Şerit Hizalama özellikleri içeren Adaptif Hız Kontrol Sistemi, otomobilin önündeki araçlarla güvenli sürüş mesafesinin korumasını da sağlayarak güvenli sürüşü destekliyor. Yeni Focus’ta 125 beygir güç sunan 1.0L Ecoboost benzinli motor 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile sunulurken, 6 ileri manuel veya otomatik şanzımanın eşlik ettiği 123 beygir güç sunan yeni 1.5L Ti-VCT benzinli motor ise yüksek verimilik sunacak şekilde geliştirilmiş. 120 beygir güç sunan, 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzımanın eşlik ettiği yeni 1.5L Ecoblue dizel motor da yeni Focus’ta yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!