Schumacher’den ALDI itirafı

Güncelleme Tarihi:

Schumacher’den ALDI itirafı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2007 00:00

Formula 1 yarışlarına nokta koyarak emekliye ayrılan ünlü Alman pilot Michael Schumacher’in küçük kardeşi Ralf Schumacher, her türlü yiyecek, içecek ihtiyacını ucuz olarak bilinen ALDİ marketlerinden yaptığını açıkladı.

Ağabeyi Michael gibi Formula 1 otomobil yarışlarının usta pilotu olan 31 yaşındaki Ralf Schumacher, "En yakın süper market bize SPAR. Fiyatlara fazla bakmam. Ama pişirilecek yiyeceklerde en ucuzunu alırım. Ayrıca ALDI’nın sattığı ürünlerin diğerlerine göre daha kaliteli olduğu bir gerçek" dedi. Ailede kimin alış veriş yapar? sorusuna ise Ralf Schumacher, "Bizde kim o sırada süper market yanından geçerse o alışverişi üstlenir. Öyle kesin bir planlamamız yoktur" cevabını verdi.

BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR: Formula 1 pilotu olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayan Schumacher, şunları söyledi: "Şu anda bana bu meszlekte olmak bana çok zevk veriyor. Sayısız yarış yapamayacağım düşüncesi içinde olduğum için bırakmak gibi bir düşüncem yok. Fakat ilerde para için değil sadece yüzde yüz başarı getiremediğime inanır ve çok yorulduğumu anlarsam bırakırım. Sürücülüğü bıraktıktan soınra Formla 1’de başka bir görevde çalışmak istiyorum."

İLK KAZANCI MOBİLYAYA: Formula 1 yarışına başladığı 1997 yılında aldığı ilk ücretten mobilya satın aldığını vurgulayan Ralf Schumacher, "İlk kazandığım parayla annemle birlikte San Romeo’da Monaco’daki evim için mobilya almıştım. O zaman aldığım Mercedes Vito’da hala duruyor. En pahalı alış verişim olarak daha sonraları İranlı bir ressamdan 3 resim için 8 bin mark verdim, diyebilirim" dedi.

KIRMIZI ŞARABI TERCİHİ: Lüks otomobil ve yatlara ilgi duymadığını belirten Ralf, "Toscana bölgesinden kırmızı şarabları tercih ederim. Cora ve ben yemek yapmayı severiz. En fazla tereyağda kızarıltış yumurta ve makarna, bir de bonfileyi severim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!