Sarphan Finans Park'a ödül geldi

Güncelleme Tarihi:

Sarphan Finans Parka ödül geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2011 11:59

Sarp Group, TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park projesiyle dünyanın en önemli gayrimenkul ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Londra'da düzenlenen "Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi" finalinde dünyanın beş kıtasından gelen en iddialı projelerle yarışan Sarphan Finans Park, seçici kurul tarafından dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edildi.

Londra Savoy Otel'de gerçekleÅŸen törenle aldıkları ödül vesilesiyle büyük mutluluk duyduÄŸunu belirten Sarp Group Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Alaaddin Akar, bu baÅŸarının Türkiye’nin baÅŸarısı olduÄŸunu vurguladı. Akar, son yıllarda büyük bir ivmeyle yükseliÅŸe geçen inÅŸaat sektörünün ulaÅŸtığı kalite düzeyinin alınan bu ödülle onaylanmış olduÄŸunu ve Türkiye'nin inÅŸaat alanında dünya devleriyle yarışır hale geldiÄŸinin altını çizdi. Â

Sarphan Finans Park, 2011 Eylül ayında Avrupa'nın gayrimenkul Oscar'ı olarak nitelendirilen "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde de Karma Kullanım Kategorisi 5 Yıldızlı Proje ödülünü kazanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!