Sanal alışverişe ‘superkupon’ indirimi

Güncelleme Tarihi:

Sanal alışverişe ‘superkupon’ indirimi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

İnternette her alanda indirim sağlayan ilk Türkçe site devreye girdi. Üretici, perakendeci ve tüketicileri sanal bir pazarda biraraya getiren ‘‘superkupon.com’’, üyelerine indirimli alışveriş yapma imkanı sunuyor.

TÜRKİYE'nin ilk indirimli alışveriş sitesi olarak faaliyete geçen ‘‘superkupon.com’’ alışveriş meraklılarına yeni bir alternatif sunuyor. Başer Holding ve Çarmıklı Şirketler Grubu'nun yaptığı 1 milyon dolarlık yatırımla kurulan site, internet üzerinden her konuda indirim sağlıyor. Aynı anda bir milyon kişinin alışveriş yapmasına imkan veren bir altyapısı bulunan site, alışverişin yanı sıra, araştırma yapmak ve yeni satış siteleri oluşturmak gibi olanaklar da veriyor.

Superkupon.com Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başer, sanal ortamda dağıttıkları indirim kuponlarıyla, tüketicilerin diledikleri alanda alışveriş yapacaklarını söyledi. Superkupon sistemine üye olan tüketiciden para istemediklerini kaydeden Başer, pazarın tüm bileşenlerini internet ortamında bir araya getirdiklerini vurguladı.

Superkupon programının, indirimli satışların en yaygın olduğu ABD'de üretildiğini belirten Superkupon.com Başkanvekili Hakan Çarmıklı da, bu ülkede geçen yıl dağıtılan 288 milyar adetlik kuponla 3 milyar dolarlık tasarruf sağlandığını vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!