Samsun'da 600 kişiye iş imkanı

Güncelleme Tarihi:

Samsunda 600 kişiye iş imkanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2011 00:00

Koç Bilgi Grubu şirketlerinden Callus işbirliğiyle hizmete giren Vodafone Samsun Çağrı Merkezinin resmi açılışının törenle gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

16 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen çağrı merkezinin toplam 5 bin metre karelik alanda Türkiye genelinde Vodafone abonelerine hizmet sunacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, bugüne kadar Türkiye'ye yaptıkları 10,9 milyar liraya ulaşan yatırımlarla Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecinde daha iyi, daha donanımlı bir geleceğe taşınmasına katkıda bulunmayı görev saydıklarını vurguladı.

Törende bir konuşma yapan Serpil Timuray, şunları kaydetti:

“Vodafone Türkiye olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız 10,9 milyar liraya ulaşan yatırımlarımızla ülkemizin dijital dönüşüm sürecinde daha iyi, daha donanımlı bir geleceğe taşınmasına katkıda bulunmayı görev sayıyoruz. Bugün gerek Türkiye telekom pazarının, gerekse Vodafone'un Avrupa bölgesinin en hızlı büyüyen operatörü olarak hızla artan operasyon hacmimiz ve abone sayımız, hizmet artış ihtiyacını da beraberinde getirmektedir. Faaliyetlerinin merkezine kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetini yerleştiren bir şirket olarak, artan müşteri tabanımızın ihtiyaçlarını en ileri müşteri hizmetleri ile mükemmel cevap verebilmek yolunda çağrı merkezleri yatırımlarımızı artırıyoruz.

Haberin Devamı

BEŞİNCİ ÇAĞRI MERKEZİ

Çağrı merkezi yatırımlarımızı aynı zamanda kurumsal sorumluluğumuzun bir parçası olarak değerlendiriyor ve Anadolu'da istihdama katkı sağlamak üzere bir fırsat olarak görüyoruz. Vodafone Samsun Çağrı Merkezide müşteri hizmetleri operasyonumuzun en yeni halkası olarak, bu yönde verdiğimiz önemin göstergesidir. Dünya standartlarında müşteri hizmetleri operasyonu sağlamak üzere Vodafone Grubu'nun örnek uygulamaları ile donatılan ve 16 milyon liralık yatırıma malolan Vodafone Samsun Çağrı Merkezimiz ile Türkiye'nin farklı illerindeki çağrı merkezlerimizin sayısı 5'e ulaştı.”

Kutlukent'te hizmet veren Vodafone Samsun Çağrı Merkezi, Vodafone'un mobil yardım ve cihaz kaşifi gibi müşteri hizmetleri uygulamalarını abonelerinin hizmetine sunuyor. Türkiye genelinde Vodafone müşteri hizmetlerine gelen toplam çağrılar içinde yıllık 36 milyon dakika çağrı trafiğini karşılamak üzere tam kapasiteyle devreye giren çağrı merkezi, Samsun şehrinde ikamet eden 600 kişiye istihdam sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!