Sakıp Ağa anıldı

Güncelleme Tarihi:

Sakıp Ağa anıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 12, 2008 00:00

Sakıp Sabancı, ölümünün dördüncü yılında, ailesinin, dostlarının katıldığı bir törenle anıldı.

Haberin Devamı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu eski Başkanı Sakıp Sabancı, ölümünün dördüncü yılında, Sabancı Center'da "Sakıp Sabancı Anma Gecesi" düzenlenerek ailesinin, dostlarının ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle anıldı.
"Sakıp Sabancı Anma Gecesi"ne yaklaşık 700 kişi katıldı. Geceye katılanlar arasında iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları vardı. Şevket Sabancı, Türkan Sabancı, Güler Sabancı, Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti ve kızları Ceyda ile oğulları Haluk, Bülent Eczacıbaşı, Halis Komili, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Tahire Demircan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç anma gecesine katılanlar arasındaydı.
Gece, Kemal Çakmak, Salih Memecan, Cafer Zorlu, Güngör Kabaklı'nın Sakıp Sabancı'nın karikatürlerinden oluşan karma serginin açılışıyla başlayıp, Nevzat Atlığ'nın şefliğindeki koronun Sakıp Sabancı'nın en sevdiği Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan repertuvarı seslendirmesiyle devam etti. Bu mini konserde çalınan eserler "Sakıp Sabancı Anısına" adlı bir CD'de toplanarak davetlilere gece sonunda hediye edildi. Konserin ardından davetlilere kendileri için özel ayrılan yerlerde yemek ikram edildi.

Sakıp Ağa anıldı
Â
Sakıp Ağa anıldı

Türkan Sabancı, Sabancı Center'ın girişine asılan dev Sakıp Sabancı posteri altında poz verdi.

Gecenin sonunda Güler Sabancı, Semahat Arsel'i kapıya kadar uğurladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!