Sakarya’dan 30 ülkeye ihracat yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Sakarya’dan 30 ülkeye  ihracat yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 21:39

BEBEK ve genç odası alanında 5 yıldır hızla büyüyen Newjoy, şimdi de ‘Newjoy Home’ konsepti ile bu başarıyı daha üst noktaya taşımayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Newjoy markası ile bebek ve genç mobilyası sektöründe 30 ülkeye ulaştıklarını anlatan Öner Modüler Mobilya Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, “Sakarya’daki üretim tesislerimizden Almanya, Dubai, Çin, Hindistan ve Malezya gibi dünyanın birçok ülkesine ihracat gerçekleştiriyoruz. 5 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’de 70 mağazaya ulaştık. Yurtdışındaki mağaza sayımız ise 12. Toplam satış noktası ise 150’yi buluyor. Şimdi markayı bir adım daha ileriye taşıyoruz. ‘Newjoy Home’ konsepti bizim için çok önemli” dedi.

TÜM İHTİYACI KARŞILAYACAK

Türkiye’de mobilya sektörünün her yıl hızlı bir büyüme yakaladığını anlatan Birol Öner, şu değerlendirmeyi yaptı: “Yeni nesil tüketim alışkanlıklarına entegre hizmet anlayışımız var. Konforlu, fonksiyonel, modern ve şık tasarımlar ile mobilya algısını üst segmente taşıyoruz. Newjoy’un bebek ve genç segmentinde kısa bir sürede sağladığı büyüme ve başarıyı Newjoy Home konsepti ile daha üst noktaya taşıyacağız. Eve dair tüm mobilya ihtiyacına karşılık kaliteli ve şık tasarımlar geliştiren Newjoy Home olarak ilk mağazayı Sakarya’da açtık. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirler olmak üzere vereceğimiz bayilikler ile 2017 sonuna kadar 10 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz.”

260 KİŞİYİ İSTİHDAM EDİYOR

Haberin Devamı

Sakarya Hendek Organize Sanayi Bölgesi’nde 17 bin metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştirdiklerinin altını çizen Birol Öner, şunları söyledi: “Üretim tesisimizin kapasitesini arttırdık. Toplamda 260 kişiyi istihdam ediyoruz. Bebek ürünlerinde en çok dikkat ettiğimiz konulardan birisi sağlıklı ürünlerin kullanılmasıdır. Bunun için birçok Avrupa düzeyinde sertifikalar aldık. 2016 yılında yaptığımız ‘Smart Grubu’ ile gençlerin en sevilen markalarından biri olmayı başardık. 72 modül ile 1000 farklı oda yapmanız mümkün. Bu ürünler İtalya ve Almanya’da büyük talep görüyor.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!