‘Sahura kadar havuz-deniz’ tuttu yeni yatırımları gündemine aldı

Güncelleme Tarihi:

‘Sahura kadar havuz-deniz’ tuttu yeni yatırımları gündemine aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2010 00:00

Ramazan ayında havuzu ve denizi projektörlerle aydınlatıp sahura kadar hizmet veren tatil köyü Şah inn Paradise’ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, “Geçen yıl bu dönemde ramazan ayına bin geceleme vardı. Şu anda 12 bin geceleme var. Eskiden ramazanda ‘üstüne para versen gelmem’ diyenler vardı. Bu yıl yüzde 100 doluluk hedefliyoruz” dedi.

Yeni yatırım hedefleri

Antalya Kumluca’da 167 bin metrekare alana kurulu 400 odalı tatil köyü ve 40 dönüm sahiliyle hizmet veren Konya Merkezli Kamer Holding’e ait Şah inn Paradise Tatil Köyü’nün Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçen yıl ramazan ayında tatil köyüne tercihlerin artmasının yeni yatırım planlarını da harekete geçirdiğini söyledi. Önümüzdeki beş yıl içinde Şah inn markası altında Manavgat Side bölgesinde yeni bir alternatif otel kurmayı hedeflediklerini anlatan Yücel, “Afyon bölgesinde Termal Otel kurma planımız ve ileriki adımlarda da Şah inn markası altında şehir otelleri açma konusunda adımlar atacağız” diye konuştu. Yücel, Türkiye’de 2000’li yıllara kadar 15 Haziran-15 Eylül arasında olan tatil alışkanlığının artık 15 Nisan-31 Ekim arasına kaydığını da vurguladı. Tatil olgusunun değişim geçirdiğini söyleyen Yusuf Yücel, “İnsanımızda ikinci yaş turizmi algısı da gelişmeye başladı” dedi. Geçtiğimiz yıllarda özellikle aile olarak tatil yapan insanların ramazanın yaz aylarına gelmesi durumunda tatil fikrine sıcak bakmadığına da dikkat çeken Yusuf Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ramazan ayı eğlenmeyi çok sevenlerin de hassas oldukları bir dönem. Geçen yıl gece havuzu ve denizi özel projektörlerle aydınlattık. Gündüz yapılan tüm animasyon aktivitelerini sahura kadar geceye aldık ve bu durumu değiştirdik.”

Saddam’ın aşçıbaşını ‘misafirler’ sevmedi

ŞAH inn Paradise Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf Yücel, ailelerin tercih ettiği otelde en çok dikkat edilen bölümün mutfak olduğuna dikkat çekti ve “İlk açıldığımız yıllarda Almanya’da Kalimera Grubu’yla çalışmış, Irak’ta Saddam Hüseyin’in aşçıbaşılığını yapmış bir arkadaşımız vardı. Ancak Türk mutfağının damak tadına uyamadı şikayetler aldık” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!