Rotayı Bodrum’a çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Rotayı Bodrum’a çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2014 01:23

İSTANBUL Ataşehir’de hayata geçirdiği Varyap Meridian ve Metropol İstanbul projeleri ile dikkat çeken Varyap, Bodrum’da lüks konut ve otel inşa edecek.

Haberin Devamı

Mimar Emre Arolat ile birlikte ‘Yalıkavak Evleri’ ismiyle bir proje geliştireceklerini söyleyen Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, “Varyap Yalıkavak Evleri bulunduğu coğrafya ile bütünleşmiş 24 adet malikâneden oluşuyor. 30 dönümlük arazi üzerinde geliştirilen projenin lansmanını bu yaz aylarında yapmayı planlıyoruz” dedi. Varlıbaş, kendine ait koyu, plajı olan ve zeytin ağaçları çevrelenecek projedeki evler için Batı Avrupa, Rusya, Körfez ve Ortadoğu bölgelerinden de talep beklediklerini söyledi. Bodrum’da yüksek gelir sahibi yabancı turisti hedefleyen otel projesi de planladıklarını söyleyen Varlıbaş, 2014’ün sonbahar aylarından itibaren inşaatına başlayacakları projede klasik Bodrum mimarisini modern mimariyle birleştireceklerini ve projeyi 2015’in yaz aylarında tamamlayacaklarını kaydetti.

KAZAKİSTAN YOLCUSU

İstanbul’da da projeler planlayan şirket, Avrupa Yakası’nın gelişimi ile dikkat çeken ilçeleri Bakırköy ve Zeytinburnu’nu inceliyor. Öte yandan yurtdışında projeler geliştirmek için teklif aldıklarını söyleyen Varlıbaş, “Gelen teklifleri titizlikle inceledik ve bunun neticesinde Kazakistan’da bir proje geliştirme aşamasına geldik. Kazakistan’ın önde gelen finans kuruluşları gayrimenkul yatırımcılarından gelen teklifleri değerlendiren şirketimiz Kazakistan projesine 2015 yılında başlamayı hedefliyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!