Rock’n Coke izlerken 1.2 milyon YTL harcadılar

Güncelleme Tarihi:

Rock’n Coke izlerken 1.2 milyon YTL harcadılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2006 00:00

Rock’n Coke’un resmi bankası Akbank’ın geliştirdiği e-cüzdan uygulaması Akbank exi26 CardRock’la iki gün boyunca 1 milyon 263 bin YTL’lik yiyecek-içecek satın alındı. Bu yıl 20 bin 300 yeni Akbank exi26 CardRock sisteme dahil olurken, bin 800 kişi de geçen yılki kartlarını yükleyerek kullanmayı tercih etti.

Toplamda 22 bin 100 adet CardRock sistemde işlem gördü. Akbank, gezici şube, 3 ATM ve 5 dolum noktasının yanısıra 300 kişilik exi26 CardRock ekibi ile katılımcılar için hediye çekilişi gibi çeşitli aktiviteler düzenledi. CardRock’larında kalan tutarı festival alanında geri almayanlar, kalan bakiyelerini 5-29 Eylül 2006 tarihleri arasında tüm Akbank Şubelerinden geri alabilecekler. 29 Eylül’e kadar iade alınmayan tutarlar "Hayata Artı Gençlik Fonu"na kaynak olarak aktarılacak.

DANİMARKA’YA ÖRNEK OLDU:
Kuzey Avrupa’nın en büyük müzik festivali olarak bilinen ve Danimarka’da gerçekleştirilen Roskilde Festivali’nin teknik ekibi, CardRock sistemini iki gün boyunca festival alanında yakından izledi. CardRock sistemini çok fantastik bulduğunu belirten Roskilde Festival Komitesi’nden Paul Jensen "Bizim festivalimiz çok büyük, sadece çalışan insan sayısı 20 bin" dedi. Her çalışanın festival sırasında birşeyler aldığını belirten Jensen, şöyle konuştu:

EN DOĞRU YOL: "Kimin nereden ne aldığını kontrol etmemiz çok zor. CardRock sistemi bunu kontrol edebilmenin en doğru yolu. Çok büyük nakit yönetimi gerektiren festivallerde nakit açığını ortadan kaldırmanın en iyi yolu. Burada Akbank yetkilileri, sistemi bize anlattılar. Önümüzdeki yıl biz de festivalimizde bu sistemi kullanacağız."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!