Reklam filminde kendisi rol aldı

Güncelleme Tarihi:

Reklam filminde kendisi rol aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2010 17:23

Ali Ağaoğlu reklam filminde kendisinin rol aldığı Avrupa yakasındaki konut projesi My World Europe, satışa sunuldu.

My World Europe, Başakşehir'in Ayazma bölgesinde Olimpiyat Stadı'na komşu 200 dönümlük bir arazi üzerinde yükselecek. My World Europe, Pool Residence, Arena Residence, Golf Residence ve Villa bölümlerinden oluşuyor.

Ağaoğlu müşterilerine yapılan öncelikli satışlarda büyük ilgi gören My World Europe'ta 600 konutun satışı tamamlandı.Kojenerasyon sistemiyle kendi elektrik ihtiyacının tamamını kendi içinde ürettiği elektrikle karşılayabilen My World Europe, toplam 3 bin 100 konuttan oluşuyor.

Ağaoğlu, bu projede doğal gazla çalışan bir elektrik santrali kurarak My World Europe projesinin ihtiyacı olan tüm elektriği projenin içerisinde üretecek. Elektrik üretimi sırasında ortaya çıkacak atık enerji de projenin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak. Bu sistem, My World Europe projesini çevreci konut projeleri arasında öne çıkarırken, proje sakinleri de elektriği yüzde 20 indirimli kullanacak.

DAİRE FİYATLARI 132 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

My World Europe'ta büyüklükleri 70 metrekareden başlayan 1 1 daireler, 94 metrekareden başlayan 2 1 daireler, 156 metrekareden başlayan 3 1 ve 190 metrekareden başlayan 4 1 daireler olmak üzere tam 26 farklı tipte konut yer alıyor. Projede 10 adet de ikiz villa bulunuyor.

Golf Residence'ların önünde konumlanan golf sahası, yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde bir golf klübü, drive range ve kısa tur bir golf sahasından oluşuyor.
Projenin merkezinde yer alan Arena ise 22 bin 500 metrekare genişliğinde olacak ve içerisindeki 47 mağazada süpermarket, mağaza, kafe ve restoranlar yer alacak. Pool Residence'lara ismini veren dev açık havuz ise 130 metre uzunluğunda ve tam 1.600 metrekare yüzölçümüne sahip olacak.

My World Europe'ta daire fiyatları 1 1 konutlarda 132 bin liradan başlıyor ve çok geniş teras bahçelerine sahip teras konutlarında 772 bin liraya kadar artış gösteriyor.
My World Europe'tan konut almak isteyenler 10 bin lira peşin ödeyerek daire sahibi olabiliyor. Ağaoğlu tarafından hazırlanan ödeme planına göre istenirse kredi anapara ödemesi daire teslimine kadar ertelenebiliyor ve bu sürede aylık 800 lira gibi ödemelerle konut sahibi olunabiliyor.

ALİ AĞAOĞLU PROJENİN REKLAM YÜZÜ OLDU

My World Europe'un televizyon kampanyası kapsamında yönetmen Sinan Çetin tarafından çekilen reklam filminde rol alan, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kampanya yüzü olmak için 1 milyon dolarlık bir ücret aldığını açıkladı. Kampanya fotoğraflarını da ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler çekti.

Kendisine kampanyada rol alması teklif edildiği zaman ücretini 1 milyon dolar olarak açıklayan Ali Ağaoğlu, elde ettiği bu geliri de eğitime bağışlayacağını ifade etti.

Ali Ağaoğlu düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, My World Europe'u Ağaoğlu tarihinde bugüne dek ürettikleri tüm projeler arasında çok özel ve ayrı bir yere koyduğunu belirterek, iyi yaşamanın insanlar için bir ayrıcalık değil bir hak olduğuna inandığını ve bu kampanyada herkesin Ağaoğlu kalitesindeki bir yaşama ulaşabilmesi için 10 bin lira gibi bir peşinatla daire sahibi olabileceğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!