RE/MAX'tan Avrupa'nın en büyük ofisi

Güncelleme Tarihi:

RE/MAXtan Avrupanın en büyük ofisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2009 12:42

RE/MAX MEGA, 1.500 metrekarelik kapalı alanıyla Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisini açtı.

Haberin Devamı

30 Mayıs 2009 Cumartesi günü Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin tarafından gerçekleştirilen açılışta, RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn’ın yanı sıra gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri de yer aldı.

Hizmet yaşamına Dega adıyla başlayan gayrimenkul ofisi, ismini 2009 yılı itibariyle RE/MAX MEGA olarak değiştirdi.  RE/MAX MEGA'da 50’si gayrimenkul danışmanı olmak üzere 70'ten fazla kişi çalışıyor.

Ofis, çalışan sayısını önümüzdeki bir yıl içerisinde 150 kişiye yükseltmeyi hedefliyor.

RE/MAX MEGA'ın sunduğu hizmetler arasında, Hukuk, Noter İşlemi, Tapu İşlemi, Müşteri Hizmetleri ve İç Mimari sevislerinin yanı sıra konut almak isteyenlerin kredi almalarına yardımcı olmak amacıyla Uydu Bank hizmeti de bulunuyor.

Haberin Devamı

Açılışta konuşan RE/MAX MEGA kurucusu Broker Suat Şahin, çalışmalarıyla, alanında önemli ilklere imza atmaya ve sektörüne vizyon sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Şahin şöyle devam etti:

“RE/MAX MEGA, gayrimenkul sektörünün hızla büyüyen firmaları arasında yer alıyor. Sektörde yarattığımız fark ve girişimciliğimizle öncü konumda olmak her zaman için en büyük ilkemiz oldu. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefimizi gerçekleştirmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Duruşumuzu daima bir ‘danışman’ olarak konumlandırmayı hedefleyerek aynı zamanda yol gösterici yönümüzü de geliştirmek istiyoruz.”

Gayrimenkuldeki iş fırsatları http://www.yenibiris.com/IsIlanlari/Ilanlar.aspx?sector=8200

Gayrimenkulle ilgili fırsatlar hurriyetemlak.com'da

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!