QNB Finansbank ne kadar, kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte 2022 QNB Finansbank emekli promosyonu ücreti

Güncelleme Tarihi:

QNB Finansbank ne kadar, kaç TL emekli promosyonu veriyor İşte 2022 QNB Finansbank emekli promosyonu ücreti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 12:33

QNB Finansbank emekli promosyon ücretleri emekliler tarafından merak ediliyor. Emekli maaş promosyonu, emekli maaş hesabının farklı bankaya taşınması durumunda veriliyor. Belirli koşulların yerine getirilmesi halinde promosyon ödemesinden faydalanılabiliyor. Peki QNB Finansbank emekli promosyon ücreti ne kadar, kaç TL? İşte 2022 QNB Finansbank emekli promosyonu

Haberin Devamı

Emekli maaşı promosyonları emeklilerin gündeminde yer alıyor. QNB Finansbank promosyon ödemesi için gerekli koşullar şu şekilde:

Promosyon ödemesinden faydalanmak için, şubeden başvuruda bulunulması ve emekli maaşının 3 yıl süre ile QNB Finansbank'tan alacağına dair "emekli maaş taahhütnamesi" imzalanması gerekiyor.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınır.

Birden fazla emekli maaş alan emeklilere, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır.

Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

2022 QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 4.650 TL,

Haberin Devamı

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 5.800 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 7.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Ve ayrıca emekli yakınını QNB Finansbank’a öneren ve kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına 1.000 TL sunuyor.

BAKMADAN GEÇME!