Puro nemlendiricili Chrysler

Güncelleme Tarihi:

Puro nemlendiricili Chrysler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Amerikan otomotiv sanayiinin merkezi Detroit'te düzenlenen otomobil fuarı tüm hızıyla devam ediyor. Amerikan otomotiv sanayinin devlerinin geliştirdikleri konsept araçlar dikkat çekiyor.

Fuarda üç konsept birden sergileyen Chrysler'in puro nemlendiricili otomobili Chronos büyük ilgi görüyor. Konforuyla dikkat çeken Chronos'un Chrysler'in en çok tutulan modeli olması bekleniyor. Yüksek konforu kadar motor performansıyla da söz ettiren Chronos'da 6 litrelik yeni V10 motor bulunuyor.

Chrysler'in fuarda sergilediği bir başka konsept ise zorlu arazi koşullarında kullanılmak üzere geliştirilen Jeepster. Bir off-road aracı olan Jeepster 1950 model Willys Jeep'den esinlenerek geliştirilmiş. 4x4 olan Jeepster'de 4.7 litrelik V8 motor kullanılmış.

General Motors'un fuarda sergilediği konsept aracı ise geleceğin alternatif enerjiyle çalışan otomobillerine örnek gösteriliyor. EV1 Parallel Hybrid modeli, hem benzin hem de elektrik enerjisiyle çalışıyor. Nikel-metal hybrid piller sayesinde otomobil uzun süre yol alabiliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!