PUNDIX coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Pundi X[new] ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

PUNDIX coin nedir Hangi borsalardan alınır Pundi X[new] ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 19:45

Blockchain son dönemin ilgi çeken kavramı olarak dikkat çekmektedir. Bu kavramın bu kadar dikkat çekmesi kripto paraların yaşadığı yükselmeler gösterilmektedir. Ancak blockchain teknolojisi sadece kripto paralar ile değil getirdiği teknolojik gelişmeler ile de dikkat çekmektedir. İşte bu alanda dikkat eken bir projede Pundix coin olmaktadır. Peki Pundix coin nedir, hangi borsalardan alınır ve ne işe yarar tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Pundıx özel bir blockchain teknolojisi kullanmaktadır. Pundıxın ana amacı kripto paralar ile harcama yapmayı kredi kartı kadar kolay bir hale getirmektir.

Pundıx Nedir?

Pundıx coin, coinmarket verilerine göre anlık olarak birim başına 1.09 dolardan işlem görmektedir. Toplam arzının tamamı dolaşımda olan pundıx'in arzı 258,491,637.23 adettir. 281,265,101 dolar market cap değeri ile 269. sırada yer almaktadır. Pundıx özellikle son dönemde yaşadığı fiyat artışı ve ağ değişikliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Pundıx coin, blok zincirli perakende satış sistemleri geliştirme hedefi ile kullanıcılara çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Pundıx etherium tabanlı bir proje olarak erc-20 ağında işlem görmektedir. Pundıx sunmayı amaçladığı işlemler ile az gelişmiş ülkelere temel bankacılık ve ödeme sistemleri konusunda hizmet götürebilecek bir özelliğe sahiptir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Pundıx coin diğer adı ile NXPS coin etherium ekosisteminde hayata geçirilmiş bir projedir. Pundıx coin almak isteyen kullanıcılar dünya genelinde işlem gören borsalardan ve metamask cüzdan sisteminden pundıx alım işlemi gerçekleştirebilmektedir. Pundıx coinlerinizi istediğiniz borsadan aldıktan sonra pundıx walletlerinize aktarabilirsiniz. Yine aynı şekilde erc-20 ağını kullanarak dilediğiniz borsaya transfer edebilirsiniz.

Pundıx coin almak isteyen yatırımcılar aşağıda belirttiğimiz borsalardan rahat ve güvenli bir şekilde pundıx coin alımı yapabilmektedir.

Binance

Bithump

Kucoin

Gate.io

FTX

Uniswap

Bittrex

Probit global

Indodax

Wazirx

Upbit

Coinex

Bitrue

Novadax

Pionex

BKEX

VCC Exchange

DigiFİnex

Hotbit

Dovewallet

Pundıx işlem çiftlerini destekleyen yukarıdaki borsalardan dilediğiniz işlem çiftlerini kullanarak dilediğiniz miktarda pundıx coin alımı gerçekleştirebilirsiniz.

Pundi X[new] Ne Zaman Çıktı?

Pundıx blockchain çözümü 2017 yılında kurulmuştur. 2018 yılında ise ilk ICO ve ön satış işlemleri gerçekleştirilmiştir. Başarılı geçen ilk listeleme ve ön satış işlemleri sonunda pundıx ağı önemli adımlar atmıştır. XPOS, XWallet ve XPASS gibi pundıx işlemlerine özel projelerde bu tarihten sonra işlemlere başlamıştır.

Haberin Devamı

Pundıx blockchain teknolojisinin ne kadar geliştirilebileceği ve hangi alanlarda kullanılabileceği konusunda ciddi bir araştırma ve uygulama yapmaktadır. Bu anlamda pundıx büyük başarılar elde ederek kripto paralar ile ödemelerin gerçekleştirilmesine izin verilen ülkelerde pundıx coin ile alış veriş yapılmasına imkan vermektedir. Bu amaç doğrultusunda da etherium tabanlı pos cihazı ve xwallet gibi uygulamaları devreye sokmuştur.

Ne iş Yapar?

Pundıx coin ile amaçlanan kirpto paraların kredi kartları gibi her türlü ödeme işleminde kolay bir şekilde kullanılmasıdır. Bu amaç doğrultusunda şirket pundıx coin ile ödeme yapılabilen pos cihazları özel bankacılık çözümleri ve pundıx kart gibi özellikleri kullanıcılarına sunmaktadır. Pundıx coin blok zincir teknolojisini kullanarak her türlü iş ve işlemin özellikle finans ve ticaret alanında bu sistemin kullanılmasını amaçlamaktadır.

Haberin Devamı

Pundıx ekibi blockchain teknolojisini öyle bir boyuta getirmiştir ki, Dünyanın ilk blockchain ile çalışan cep telefonunu da hayata geçirmiştir. Blockchain teknolojisi kullanan cep telefonu modular tasarımı kutusundan çıkan ekstra anakart ve ekran kartı ile kullanıcın cep telefonunu istediği gibi değiştirmesine imkan sunmaktadır.

Pundıx tarafından yapılan blok zincir geliştirmeleri tüm dünyada ilgi görmektedir. Bu özellikleri dikkate alındığında blockchain teknolojisi ilerleyen dönemde pundıx yetkililerinin hayal ettiği gibi her alanda kullanılabilecek gibi durmaktadır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!