Pronected yeni yatırımla hedef büyüttü

Güncelleme Tarihi:

Pronected yeni yatırımla hedef büyüttü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2008 14:26

Türkiye’nin önde gelen iş ağı platformu Pronected, Aktif İleti Grubu'nun yatırımıyla hedef büyüttü.

Haberin Devamı

Pronected, önümüzdeki bir yıl içinde 500 bin üyeye ulaşmayı amaçlıyor.

İş dünyasının nitelikli ve yetkin profesyonellerini bir araya getiren Pronected, daha nitelikli, daha geniş ve daha etkin “iş ilişkisi” kurulmasına yardımcı oluyor. Pronected, iş dünyasındaki profesyonellerin ve iş hayatına hazırlananların daha fazla bağlantı kurarak işte başarıyı yakalamasını sağlayan yenilikçi yaklaşımıyla profesyonel yaşamın odağında yer alıyor.

Pronected üyeleri, başarı hikayelerini, kariyer hedeflerini, iş ilişkilerini ve yeni iş fikirlerini diğer profesyonellerle paylaşıyorlar. En gelişmiş teknolojilerden yararlanarak işlevselliği ve bilgi güvenliğini  ön planda tutan Pronected, üyelerinin “iş ilişkisini” bir üst boyuta taşıyor.

Küresel bir marka yaratma hedefiyle Pronected’a yatırım yapmaya karar verdiklerini dile getiren Aktif İleti Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Köse şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Aktif İleti Grubu olarak yenilikçi ve fark yaratan projelere ilgi duyuyor ve değer veriyoruz. Tüm işlerimizde topluma ve iş dünyasına değer katma anlayışını ön planda tutuyoruz. Pronected ile tanıştığımızda sistemin kusursuz ve kullanışlı yapısından, iş dünyasının ihtiyaçlarını kavrama ve çözüm üretme yaklaşımından etkilendik. Değişik ülkelerde milyonlarca kilometrekarede hizmet veren fiziki lojistik ağımız ile Pronected’ın sanal ortamdaki iş ağının sinerjisinden doğabilecek yenilikler ve inovatif hizmetler bizleri heyecanlandırdı. Böylece business networking alanına yepyeni bir yaklaşım getirebileceğimize inandığımız için de yatırım yapma kararı aldık."

Pronected Genel Müdürü Hakan Kadir Erdemir de, Türkiye’nin ilk çokuluslu web projesi olarak business networking alanına yepyeni bir soluk getirdiklerini belirtti. İş ağı platformlarının milyonlarca profesyonel ve üniversite öğrencisi tarafından kullanıldığına işaret eden Erdemir, "Çünkü bu platformlar fiziksel olarak yapılan kartvizit paylaşımının online platformlarda gerçekleştirilmesini sağlıyor. Business networking sayesinde iş ilişkilerinizi geliştiriyor, kariyer basamaklarını daha hızlı çıkabiliyorsunuz. Pronected olarak bu konuya farklı yaklaşımımız ve üyelerimize sunduğumuz yeniliklerle kısa sürede büyük ilgi gördük. Bugün geldiğimiz noktada Aktif İleti Grubu’nun yatırımı ile çalışmalarımıza hem yurtiçinde hem de yurtdışında hız vermiş bulunuyoruz. Romanya, Ukrayna ve Rusya operasyonlarının ardından Avrupa ve Ortadoğu’daki farklı ülkelerde de faaliyet göstereceğiz." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!