PİLOT’un yeni dönem girişimleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

PİLOT’un yeni dönem girişimleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 07:00

Türk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures’ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT'ta 11. dönem girişimleri belli oldu.

Haberin Devamı

Yeni döneme seçilen yedi girişimin her biri program sonunda TT Ventures’dan 50 bin dolarlık yatırım alma imkânına sahip olurken, Türk Telekom ile işbirliği yapma fırsatı da bulacak. Girişimcileri ayrıca, Amerika’da girişimcilik ekosistemine yönelik global vizyona hâkim olacakları ve işlerini geliştirecekleri iki haftalık bir program bekliyor. TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, “Yeni döneme seçilen yedi ekip, iş fikirlerini başarılı bir şekilde uygulayabilmek için 12 hafta sektör profesyonelleri ile başarılı girişimci ve yatırımcılardan oluşan Türk Telekom mentor ağından destek alacak. Türk Telekom’un yüksek teknoloji birikimi ve deneyimini TT Ventures ve PİLOT ile girişimlerimize aktararak ekosisteme destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonrası; egaranti, Finceptor, FINSO, F-Ray/JetScoring, Link Robotics, Medialyzer ve Sensemore programa katılmaya hak kazanan girişimler olarak belirlendi.

Haberin Devamı

İŞBİRLİĞİ İMKÂNI

Fintech, web3, yapay zekâ, üretim ve pazarlama teknolojileri gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren girişimler program boyunca, Türk Telekom’un sunduğu özel imkânlardan yararlanırken, alanında uzman profesyonellerden, başarılı girişimci ve yatırımcılardan aldıkları geri bildirimler doğrultusunda girişimlerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Girişimler aynı zamanda, Türk Telekom ile iş birliği imkânını da değerlendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!