Peşinatı kaldırdı faizi sıfırladı

Güncelleme Tarihi:

Peşinatı kaldırdı faizi sıfırladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 01:27

SUR Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 fırsatın olduğu bir kampanya hazırladı. Sur Yapı’nın iki şehir, 12 ilçedeki 15 projesini kapsayan kampanya peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Kampanyada ayrıca tamamı peşin ödemelerde yüzde 25 indirim yapılacak. Ağustos sonuna kadar devam edecek olan kampanya İstanbul Avrupa yakasının Bahçekent bölgesinde yer alan Semt Bahçekent, Topkapı’da yer alan Topkapı Evleri, Ispartakule’de yer alan Bahçeyaka, Kağıthane’de yer alan Tempo City, Güneşli’de yer alan Mirage Cadde Dükkanları, Eyüp’te yer alan Axis İstanbul Ofis ve Anadolu yakasının Koşuyolu bölgesinde yer alan Excellence Koşuyolu, Sancaktepe’de yer alan Lavender ve Muhit, Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar ve Gölbahçe Evleri, Ümraniye’de yer alan Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe’de yer alan YeşilMavi projelerinde geçerli. Ayrıca Bursa Nilüfer’de yer alan Marka Rezidans da kampanya kapsamında bulunuyor.
Kampanyada örnek olarak 300 bin TL’lik bir evin fiyatı, 60 ay sabit taksite bölünecek. Bu durumda evin aylık taksitleri 5 bin lira olacak. Şu an 60 ay banka kredisi kullanan bir konut alıcısı ek olarak yüzde 56’lık bir maliyete katlanıyor. Kampanya kapsamında sunulan planda ise sabit taksitlerle, sıfır maliyetle ve vade farkı ödemeden ev sahibi olunabilecek. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kampanyanın avantajlarını şöyle anlattı: “Örneğin; Exen İstanbul projesinden bir ev veya Axis İstanbul projesinden bir ofis alan gayrimenkul yatırımcısı kira geliri de elde edecek. Taksitlerinin büyük kısmını aldığı kirayla ödemiş olacak. Peşinatsız modelde müşterimizin birikimi cebinde kalacak. Birikimini vadeli mevduatta veya katılım hesabında değerlendiriyor ise sabit taksitleri destekleyebilir, hatta tamamını karşılayabilir. Örneğin; 300 bin TL mevduatı olan biri, 4 bin 500 TL ortalama aylık mevduat geliriyle neredeyse bize olan aylık taksitlerini ödeyebilir. Bizden aldığı ofis, dükkan veya evi teslim alıp, kiraya verdiğinde ise ödemelerini destekleyebilir. Böylelikle 300 bin TL anaparası durur ve günün sonunda tasarruflarına dokunmadan bir de dairesi olur. Dairenin değer artışı ve kiradan elde edeceği geliri de cabası.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!