PerAModa 5'inci yılını geride bıraktı

Güncelleme Tarihi:

PerAModa 5inci yılını geride bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 01:01

AVM sektöründe 20 yıllık tecrübesi olan ve sektörün en önemli isimlerinden biri olan PerAModa 5. yılını geride bıraktı. İş ortakları olan markaların temsilcileri ile AVM yöneticilerini bir araya getirmek amacıyla kurulan PerAModa’nın 35 bin üyesi bulunuyor.

Haberin Devamı

20 yılda birçok önemli AVM projesinde görev alan PerAModa’nın kurucusu Engin Yıldırım gelecek yıllarda yatırımcının dönemin ruhuna uygun yatırım yapmasın önemine dikkat çekerek şunları kaydetti: “Genelde inşaat döneminde başladığım için her aşamasında bulundum, sistemi kurdum, kiraladım ve yönettim. Türkiye'de var olan her AVM konseptinde görev aldım. Günümüzde yeni yatırımlar yapılırken dönemin ruhuna uygun yaklaşımlar çok önemli. Artık AVM’ler sadece mağazaların satış yaptıkları yer değil. Bu yüzden dikkat etmek gerek. Türkiye’de doğru AVM yatırımının nasıl yapılacağı, doğru kiralama ve yönetiminin nasıl olacağını en iyi bildiğim iş.”

Engin Yıldırım, alışveriş ve perakende sektörüne Türkiye’nin ilk alışveriş merkezlerinden Capitol’de 'Tanıtım ve Pazarlama Müdürü' olarak işe başladı. Kariyerine 20 yıldır alışveriş merkezleri sektöründe devam eden, çeşitli dergilerde yazıları yayımlanan Yıldırım bir çok önemli AVM'de üst düzey görevlerde bulundu. Sektöre yönelik çeşitli kitapları da bulunan Yıldırım, öğretim görevlisi olarak dersler de veriyor.

BAKMADAN GEÇME!