Pepsi 350 bin kişiyi Tarkan ile ‘Hüp’letecek

Güncelleme Tarihi:

Pepsi 350 bin kişiyi Tarkan ile ‘Hüp’letecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2002 01:50

Pepsi, Tarkan'ın Hüp şarkısının özel versiyonunun bulunduğu özel bir kaset hazırladı. Sadece Pepsi tüketicilerinin sahip olabileceği Tarkan kaseti, Türkiye'nin her yerinden 350 bin kişiye ulaşacak. Pepsi daha önce Tarkan'ın Hüp şarkısının klibine sponsorluk yapmıştı.

Tarkan'ın kasetine sahip olmak için her biri 1 milyon 500 bin liradan satılan iki adet 2.5 litrelik pepsi almak gerekiyor. Piyasada yerli kasetler 5 milyon liraya satılırken, Tarkan'ın Pepsi müşterileri için hazırlanan özel remix kaseti, 5 litrelik Pepsi ile birlikte 3 milyon liraya alınabilecek.

Geçtiğimiz günlerde Pepsi ürünlerinin tanıtımında kullanılacak fotoğraflar için stüdyoya giren Tarkan, Hüp şarkısının dört değişik versiyonunun bulunduğu kasetiyle hayranlarına ulaşacak.

Özel remix kasette, Ozan Çolakoğlu, Can Hatipoğlu, Murat Tunalı, Nazan Öncel, Hamit Ündaş ile birlikte Özgür Buldum'un çalışmalarından oluşan Hüp şarkısının dört değişik versiyonu bulunuyor.

Pepsi'nin promosyon olarak dağıtacağı kaset, piyasada satılmayacak ve talebe göre Pepsi tüketicileri için yeniden çoğaltılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!