Pegasus'tan iki yeni kampanya

Güncelleme Tarihi:

Pegasustan iki yeni kampanya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 14:56

Pegasus Havayolları, müşterileri için iki yeni kampanya daha hazırladı.

Haberin Devamı

 Pegasus, dünyanın önde gelen uluslararası sigorta ve finansal hizmetler firması American International Group, Inc. (AIG) ile yeni bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliğiyle Pegasus misafirleri uçak biletlerini satın alırken aynı anda sigortalanma şansı da yakalıyor. Fiyatlar yurtiçinde tek yön seyahatlerde 3 YTL`den, gidiş- dönüşte 5 YTL’den, yurtdışında ise tek yön seyahatlerde 6 Euro`dan başlıyor.

Sigortayı yaptıranlar, AIG TravelGuard ürünleri ile seyahatin iptalinden tedavi masraflarına, bagaj, kişisel eşya ve seyahat dökümanlarının kaybından tarifeli uçuşun kaçırılmasına kadar geniş teminat seçenekleriyle kendilerini güvence altına alabiliyor.

İSTANBL-AMSTERDAM 99 YTL

İkinci kampanyada ise İstanbul’dan Amsterdam’a karşılıklı seferler için 20-21 Mayıs tarihlerinde bilet alanlar, 15 Haziran’a kadar 99 YTL’ye uçma fırsatına kavuşuyor.

Haberin Devamı

15 Haziran’a kadar gerçekleşen uçuşlarda geçerli olan kampanyaya sadece satış kanalları hizmet bedeli dahil olmayacak. Kontenjanla sınırlı olan biletler, Pegasus'un internet sitesi, çağrı merkezi ve Pegasus bilet satış acentelerinden temin edilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!