Panasonic'le birleşti, hedefi dünya liderliği

Güncelleme Tarihi:

Panasonicle birleşti, hedefi dünya liderliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 14:47

Türkiye'de anahtar ve priz sektörünün önde gelen firmalarından VİKO, dünya devi Panasonic ile ortaklık anlaşması imzaladı. Böylece Kasım ayı sonunda başlayan süreç noktalanmış oldu.

Haberin Devamı

İmza için düzenlenen toplantıda konuşan VİKO Kurucu Ortağı Cahit Durmaz, "Hedeflerimizi hayata geçirmek, gelecek nesillere ürün, teknoloji ve yeni değerler sunarak daha uzun yıllar bu yolda devam etmeyi sağlamak ancak çok güçlü bir dünya markası ile yollarımızı birleştirmekten geçiyordu. Panasonbic ile iki kuruluşun kültürlerini ve gelecek stratejilerini birlikte hayata geçirmek için çok güçlü bir sinerji yakalayacağız. Bu sinerji sayesinde ürünlerimizi dünya pazarlarına sunmada büyük avantaj yakalayacağız. Çizdiğimiz yeni ufka alçak gerilim sektöründe dünyanın bir numarası olma vizyonumuzu yazıyoruz" dedi.

Panasonic Eco Solutions Şirketi Başkanı Tamio Yoshioka da yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Eskiden beri Türkiye'ye çok büyük ilgi duyduğumu ve son zamanlarda ülkenize olan ilgimin daha da arttığını söylemek istiyorum. Tarihi açıdan baktığımızda, Türkiye'nin Japonya üzerinde önemli etkileri olmuştur. Dil veya kültürel farklılıklar olmasına rağmen iki ülke daima dost olmuştur.Sadece birbirimizi anlamamız ve birbirimize saygı duymamız gerekiyor. Elektrik bağlantı parçaları gibi elektrikli inşaat malzemelerine yönelik büyüme stratejimizin de hayata geçirilmesiyle Türkiye'deki ve komşu ülkelerdeki ekonomik büyümeye katkıda bulunacağımıza inanıyorum. Ayrıca, her iki şirketin güçlü yanlarını birleştirerek aydınlatma teçhizatı dahil yerleşime ait ve yerleşim dışı çevreye ilişkin ürünler tedarik edeceğiz. Elektrik bağlantı parçaları sektöründe dünyanın 1 numaralı şirketi olacağına dair sarsılmaz bir inanç duyuyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!