Öztrak’tan ‘manipülasyon’ iddiası

Güncelleme Tarihi:

Öztrak’tan ‘manipülasyon’ iddiası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 10:51

Türkiye dün, MHP ile AK Parti arasındaki koalisyon görüşmesine yaşandı. Meclis'te dün saat 14.00'te başlayan, iki saatten fazla süren görüşmede MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Lideri Ahmet Davutoğlu'na ise Çalışma Bakanı Faruk Çelik eşlik etmişti.

Haberin Devamı

Türkiye, görüşme sonucunu beklerken, ilk açıklama Bakan Çelik'ten geldi. Çelik, görüşme çıkışında gazetecilere "Başbakan çok güzel açıklama yapacak" dedi.

"BAKAN ÇELİK MANİPÜLASYON YAPTI" İDDİASI

Bakan Çelik'in bu açıklamasına rağmen, AK Parti Lideri Davutoğlu düzenlediği basın toplantısında MHP ile hiçbir konuda anlaşamadıklarını açıkladı. Davutoğlu, "hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iade edeceği" sinyalini de verdi.

MHP ile AK Parti'nin hiçbir konuda anlaşamamasına rağmen, Bakan Faruk Çelik'in "çok güzel açıklama olacak" demesi, kafalarda soru işareti yarattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Bakan Çelik'i "manipülasyon" yapmakla suçladı.

Twitter hesabından, Bakan Çelik'in "çok güzel açıklama olacak" sözleri sırasındaki dolar kuru ve borsa verileri ile, Davutoğlu'nun "hiçbir konuda anlaşamadık" açıklaması sırasındaki verileri paylaşan Öztrak,
"Faruk Çelik'in verdiği beyanat açıkça manipülasyondur. Bu manipülasyondan kim veya kimler ne kadar kazandı?" ifadesini kullandı.

İŞTE O VERİLER

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!