İşte yeni Nissan Navara

Güncelleme Tarihi:

İşte yeni Nissan Navara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 13:23

Resmi olarak ilk kez gelecek ay gerçekleştirilecek Frankfurt Motor Show’da günyüzüne çıkacak Nissan Navara’ya ait ilk bilgiler ve fotoğraflar Nissan tarafından bugün yayınlandı.

Haberin Devamı

Nissan'ın NP300 koduyla üretileceğini açıkladığı modelin farklı gövde yükseltme kitleri ve crossover’lardan esinlenilen bir rafine bir konfora sahip olduğu ifade ediliyor.

Yeni bir platformda üretilecek yeni Navara, 160 ve 190 hp güç üreten iki farklı 2.3 litre dizel motor seçeneğine sahip olacak. Ayrıca Nissan bu modeli için ilk kez beş yıl, 100.000 km garanti de sunuyor.

Yakıt ekonomisine dair henüz elimizde net bir veri olmasa da eski versiyona göre ekonomide %24 gelişim sağladığını belirten Nissan’ın iddiasını gerçekleştirmesi halinde Yeni Navara, pick up pazarındaki en ekonomik modellerden birisi olacak.

İşte yeni Nissan Navara

Dört modelle her araziye hitap edecek model, iki çeker versiyonuyla da verimliliği hedefliyor. Ayrıca müşterilerin hem otomatik, hem de manuel vites kutusu seçim şansları olacak.

Haberin Devamı

3500 kg taşıma kapasitesine sahip olacak yeni Navara’nın çift kabini de artık 67mm daha uzun ve 1576 mm’ye çıakrılmış durumda. King Cap versiyonunda ise bu değer 1788 mm’ye çıkıyor.

Araçla ilgili tüm detaylar 15 Eylül’de Frankfurt Motor Show fuarında açıklanacak.

İşte yeni Nissan Navara

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!