OSTİM’de ‘Teşvik Ödülleri’ sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

OSTİM’de ‘Teşvik Ödülleri’ sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 07:00

OSTİM Teknopark, bünyesinde faaliyet gösteren 180’i aşkın firmanın ihracat, fikri sınai mülkiyet ve istihdam alanındaki performanslarını ‘Teşvik Ödülleri’ ile ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Bu yılki ilki düzenlenen organizasyonun ödül törenine OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Başkan Yardımcısı Sıtkı Öztuna, OSTİM OSB Bölge Müdürü Adem Arıcı, Ostim Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serdar Müldür, Prof. Dr. Ünsal Sığrı, Ostim Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selçuk Geçim, Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar, Ostim Vakfı Müdürü Gülnaz Karaosmanoğlu ve OSTİM OSB Dış İlişkiler Koordinatörü Hamza Akca, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Ostim Teknopark’ta faaliyet gösteren firmalar ve yöneticileri katıldı.

YATIRIM ARAYAN BAŞVURUYOR

OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, törende yaptığı konuşmada, “Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, maalesef ekranlar içimizi acıtıyor, bu durumdan bazı dersler çıkarmalıyız. Burası bir teknopark, teknoloji üretiliyor ama teknolojiye bir merhamet bir ruh eklenmediğinde insanlığa nasıl zarar verdiğini her gün izliyoruz. Teknolojinin geliştiren, yükselten ve iyileştiren tarafında yer alan firmalarımıza ortaya koyduğu önemli çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi. Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar ise, “Büyük ölçekli yatırım arayan Ostim Teknopark firmaları her zaman bizlerle iletişime geçiyor, bir şekilde firmalarımızın tüm ihtiyaçlarına yanıt vermeye, destek olmaya çalışıyoruz” diyerek Ostim Teknopark’ın faaliyetlerini anlattı.

Haberin Devamı

İŞTE KATEGORİ BİRİNCİLERİ

OSTİM Teşvik Ödülleri’nde, Kadın Personel İstihdamı kategorisinin birincisi Sorentum Teknoloji olurken, Kuluçka Merkezi İhracat kategorisinin birincisi Milosens Infrared, INNO:14 İhracat kategorisinin birincisi Black Flag Studios, Ofis Alanı İhracat kategorisinin birincisi Sertek Mühendislik olarak sıralandı.

 

BAKMADAN GEÇME!