Önce dene sonra al

Güncelleme Tarihi:

Önce dene sonra al
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 22:18

DKY İnşaat projelerinden ev almayı düşünenler için deneyim merkezi açtı. DKY İnşaat’ın ilk örneğini Kağıthane’de hayata geçirdiği ‘DKY On’ konsepti için hazırlanan deneyim merkezi İstanbul Büyükdere Caddesi’nde yer alıyor.

Haberin Devamı

DKY On adı verilen konseptte paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknoloji bir araya getirilecek. ‘Modern 80’ler’ denilen bu konsepte komşuluk ilişkileri teknolojinin de desteği ile yeninden canlanacak. Club On adı verilen bir sosyal platforma üye olan proje sakinleri istedikleri her zaman iletişim halinde olacak. Fazla yemeği olan aile ortak platforma isteyen var mı diye yazacak, aracı olmayan aynı güzergaha giden var mı diyecek.


Önce dene sonra al



Projede etrafı duvarlarla kapalı olmayan toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar yer alacak. Şirketin açtığı deneyim merkezini gezenler konut ile ilgili tüm detayları proje bitmeden deneyimleyebilecek. Deneyim merkezi için 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde 3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

2015’i 330 milyon lira ciro ile kapatacaklarını söyleyen DKY İnşaat Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya, 2016’da 875 milyon lira yatırımla 7 projeye başlayacaklarını söyledi. Yeni projeleri hakkında bilgi veren DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, “Ailelere yönelik DKY Kartal ve Tuzla’daki Lokum Evler projelerinde satışlar sürüyor. Kartal’da DKY Ada ve DKY Sahil adında 2 yeni projemiz olacak. DKY On konsepti ile Kağıthane’de yaptığımız projede satışlar sürüyor. Çeliktepe, Suadiye, Göztepe ve Erenköy’de tek blokluk dönüşüm projeleri yapacağız. Sultanbeyli’de ise 200 konut, 10 bin metrekare ofis ve yaklaşık 70 dükkanlık bir karma kullanımlı proje planlıyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!