Okkalar İnşaat'tan 200 milyon liralık dört yeni proje

Güncelleme Tarihi:

Okkalar İnşaattan 200 milyon liralık dört yeni proje
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 09:10

2017 yılında hedef büyüten Okkalar İnşaat, dört yeni projeyi hayata geçirecek. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Arma Menta, Arma Modern, Arma Cadde ve Arma Kent projelerini toplamda 200 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştireceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Okkalar İnşaat ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, “Okkalar İnşaat olarak 1976 yılından bu yana yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyumlu projeleri hayata geçiriyoruz. İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyimi bulunan şirketimiz bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde konut projesi, iş merkezi ve ticari bina inşa etti. Şirketimiz zamanın beklentilerine cevap vermeyi, başkalarına ilham kaynağı olmayı ve yaptığı işlerde kalite çıtasını daima yüksekte tutmayı en önemli prensip olarak benimsedi. Bu nedenle 2017 yılına da hedef büyüterek girdik. İstanbul’da Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde, Konya’da ise Arma Kent olmak üzere dört yeni projeyi inşa etmenin gururunu yaşıyoruz” diye belirtti. 

Haberin Devamı

Projeler hakkında detaylı bilgiler veren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka ise; “İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyimi bulanan şirketimiz yeni projelerini “Arma” serisi altında topluyor. Üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere yatırımın arması olacak dört yeni projeyi 190 milyon liralık yatırımla hayata geçiriyoruz. İstanbul’da inşa edeceğimiz Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde projelerimizi Mart ayıyla beraber satışa sunduk ve projelerimiz şimdiden büyük ilgi gördü. Yıl sonuna kadar da projelerin tamamının satışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Konut sektörü ile ilgili de açıklamalarda bulundu Mahmut Okka, “Ev alacaklar için peşinatın yüzde 20’den yüzde 5’e çekilmesi ve Türkiye’de ilk kez 240 ay vadeli konut satışı yapılması sektörümüze canlılık kazandırdı. 2017 yılının ilk çeyreğinde, bu rahatlamanın etkilerini görüyoruz ve yeni yatırımlarımızı süratle sürdürüyoruz” diye konuştu.

“YÜZDE 20’LİK İSTİHDAM ARTIŞI SAĞLAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın patronlara yönelik istihdam seferberliği çağrısını da değerlendiren Mahmut Okka; “Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını çok yerinde buluyoruz. Ekonomi çarklarının işleyebilmesi için biz işverenlere büyük iş düşüyor. Elimizi taşın altına koymalı ve istihdamı artırmalıyız. Okkalar İnşaat olarak 2017 yılında yüzde 20’lik bir istihdam artışı sağlayacağız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!