Öğrencilere e-kolay armağanı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere e-kolay armağanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

DOĞAN Online, bini aşkın öğrenciye karne ödülü olarak 'e-kolay.net' CD paketlerini 1 yıllık sınırsız internet bağlantısı özelliğiyle armağan etti. Doğan Online'nin ilk kez Bahçeşehir Koleji ile gerçekleştirdiği bu uygulamanın yaygınlaştırılması gerektiğini söyleyen Doğan Online Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Balcı, ‘‘Bu uygulama diğer okullara da örnek olsun. Bu bir başlangıç. Tüm okullar bilgi dünyasına yolculuk etmeli’’ dedi.

Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu'nda yapılan törenle öğrencilere 'e-kolay.net' CD paketleri Yalçın Balcı ve Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel tarafından verildi. Balcı, ‘‘Türkiye'deki iletişim teknolojisinin devlerinden biri olan Doğan Online, Bahçeşehir Koleji ile yaptığı işbirliği sonucunda binlerce öğrenciyi dünya bilgi ağına 'e-kolay.net'le bağlayacak’’ dedi.

Öğrencilerin anaokulundan itibaren internete açılmalarını okulun teşvik etmesinin sevindirici olduğunu söyleyen Balcı, ‘‘Artık internet 'cıss' değil. Okul bilgisayar dünyasına öğrencileri teşvik ediyor. Her yaştan öğrenci bu bilgi dünyasından yararlanacak. Bu dünyada öğrenciler, araştırmalarını yapacaklar. Hedefimiz 50 bini aşkın öğrencinin bu bilgi erişim paketinden yararlanması’’ diye konuştu.

Enver Yücel ise ‘‘Öğrenciler artık öğretmenlerin verdiği bilgiyle yetinmiyor. Eğitim öğretim yanında değişik bilgilere ulaşmanın tek yolu bilgisayar ve erişim araçları. Anaokulundan itibaren öğrencilerin bu bilgi dünyasına girerken ‘e-kolay.net' bize bu olanağı sağladı’’ dedi. 

İSTANBUL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!