Ofis malzemeleri pazarı hareketleniyor

Güncelleme Tarihi:

Ofis malzemeleri pazarı hareketleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 10:52

Büyük, küçük her tip şirkete ofis malzemeleri alanında hizmet veren Avansas düzenlediği bir basın toplantısı ile yeni iş konsepti ve iş hedefleri hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Haberin Devamı

Halihazırda 4.000 müşterisi olan Avansas, 3 ila 4 milyar TL arası olduğu tahmin edilen Türkiye ofis malzemeleri pazarındaki payını giderek artırıyor. Şirketin 2015 pazar payı hedefi % 10, satış hedefi ise 400 milyon TL üzerinde. Avansas uzun vadede ise pazar payını %35'e, cirosunu 1 milyar TL'ye yükseltmeyi hedefliyor.

Avansas, perakende, tekstil ve inşaat sektörlerinde yatırımları ile tanınan Peker Ailesi tarafından kuruldu. 2011 yılı itibariyle ise Topbaş ailesi de Avansas'ın yatırımcıları arasına katıldı.

En geniş ürün gamı

Bu pazarın yeni ve dinamik oyuncusu Avansas, kurumsal müşterilerine iyi tanınan yerel ve uluslararası markalardan oluşan Türkiye'deki en zengin ofis malzemeleri portföyünü sunuyor. Avansas 8 ana ürün kategorisinde toplam 7.000 farklı ürün sunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Avansas, potansiyel müşterileri olarak orta ve küçük işletmelerin yanısıra büyük işletmeler ve kamu kuruluşlarına da ulaşmayı hedefliyor. Şirket, tüm müşterilerine en son teknoloji ile geliştirilmiş kolay kullanımlı online hizmetler sunuyor, ayrıca ek olarak bünyesindeki satış ve kilit müşteri yönetim ekibi ile büyük ve orta ölçekli işletmeler ile de doğrudan ilişkiye geçiyor. Avansas Ofis Market müşterileri, şirketin web sitesi üzerinden de ürün satın alabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!