NG Hotels'den 400 milyon liralık yatırım

Güncelleme Tarihi:

NG Hotelsden 400 milyon liralık yatırım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 12:07

NG Hotels & Resorts, 50 milyon dolarlık yatırımla mart ayında açılacak Türkiye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness & Convention da dahil olmak üzere 2015’e dek yeni markası altında toplam 8 otele ulaşacak. Grup, yeni yatırımlar için 400 milyon TL kaynak ayırdı.

Haberin Devamı

NG Otelleri, 2012 yılı itibariyle tüm yatırımlarını NG Hotels & Resorts markası altında toplayarak büyüyeceğini duyurdu.

Toplam 1.050 kişi konaklama kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük termal otelini Afyon’da inşaa ettiklerini belirten NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, şöyle devam etti:

"Türk turizminin sadece birkaç ay ömürlü yaz turizminden çok daha büyük bir potansiyel taşıdığına inanarak 365 gün boyunca devam eden farklı turizm alanlarında yatırım yapıyoruz. Wellness ve toplantı turizmleri bizim için önemli alanlar, örneğin deniz turizmi amaçlı ülkemize gelen bir turistin yaklaşık 700 ABD Doları, wellness turizmi için gelen turistin ise yaklaşık 1.500 ABD Doları harcama yaptığı da dikkate alındığında bu yöndeki yatırımlarımızın ülke ekonomisine katkısı kolaylıkla anlaşılacaktır.

Haberin Devamı

Güral Afyon Wellness & Convention bu nedenle sadece NG Hotels & Resorts olarak bizim için değil, aynı zamanda ülkemiz için de büyük bir öneme sahip. Türk ekonomisine yeni bir kaynak yaratacak olan wellness sektörünün büyümesinde öncülük etmeye ve ihtiyaç duyulan kaliteli toplantı ve kongre otel yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Afyon’un ardından Samsun’da ve daha sonra İstanbul’da devam edecek olan yatırımlarımızla 2015’e dek toplam 8 otele ulaşmayı hedefliyoruz"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!