Nevşehir doğalgaza kavuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Nevşehir doğalgaza kavuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2008 14:40

NEVŞEHİR yarın, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in de katılımıyla gerçekleşecek gaz yakma töreni ile doğalgaza kavuşacak.

2008 yılı yatırımları çerçevesinde kentin yüzde 50'lik kısmında altyapı çalışmalarını tamamlayan Kapadokya Doğalgaz, bugüne kadar toplam 5 milyar 300 milyon YTL'lik yatırım gerçekleştirdi. Bilinen en temiz ve en ucuz yakıt olarak kabul edilen doğal gazı, daha çok Nevşehirli'ye ulaştırmaya çalışan Kapadokya Doğalgaz, yarın saat 14.00'de Bakan Güler'in de katılımıyla gerçekleşecek gaz yakma töreni düzenleyecek. Borsa Kavşağı'nda düzenlenecek törene Bakan Güler'in yanı sıra Vali M. Asım Hacımustafaoğlu Nevşehir milletvekilleri Rıdvan Köybaşı, Ahmet Erdal Feralan, Mahmut Dede, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Energaz Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Gültekin Çınar, EPDK, Botaş, Gazbir yetkilileri ve vatandaşlar katılacak.

Çevreci ve ekonomik doğal gazın daha çok Nevşehirli tarafından kullanılması ve hava kirliliği yaşamaması için aboneliğe dönük çeşitli kampanyalar düzenleyen Kapadokya Doğalgaz, geçen Ağustos ayında başlatılan ve Eylül ayı itibariyle biteceği duyurulan doğalgaz aboneliğine ‘10 YTL Peşin 5 Taksit’ kampanyasını yoğun talep üzerine Ekim ayı sonuna kadar uzattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!