Narin Park'ta vade 30 yıla çıktı

Güncelleme Tarihi:

Narin Parkta vade 30 yıla çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2011 15:34

Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nden ev almak isteyenler Şeker Finans'tan 30 yıla kadar kredi kullanabiliyor.

Haberin Devamı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Çerkezköy'de yer alan projeden ev alanlara 5 yıl sıfır faizli taksitlendirme alternatifi de sağlanıyor.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, 30 yıllık vadenin konut satın almak isteyenler için avantajlı bir seçenek haline geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Ev sahibi olmak isteyenlere, neredeyse ceplerinden para çıkmadan Çerkezköy’de çok güzel bir fırsat sağladık. Bu kampanya ile Narin Park’taki hemen taşınmaya hazır dairelerde kirada oturmak yerine kendi evinizde oturuyorsunuz."
 
2012'de inşaatı başlayacak hızlı tren projesinin Çerkezköy'den İstanbul'a ulaşım süresini 20 dakikaya indireceğini belirten Narin, "Çerkezköy’e 15 dakika mesafede olan Silivri’ye yapılacak İstanbul’un 3. havalimanını da göz önünde bulundurmak lazım. Bu koşullar altında, buraya yapılan yatırım da hem emlak değerleri, hem de kiralardaki artış nedeniyle emsallerine göre çok daha kısa sürede geri dönecektir" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!