MÜSİAD üyeleri, kurbanlarını Van'a bağışlayacak

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD üyeleri, kurbanlarını Vana bağışlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 17:21

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gıda Sektör Kurulu, Van depreminin ardından bölgedeki vatandaşların sıkıntılarını paylaşmak için kurbanlarını Van'da kesme kararı aldı.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin açıklamaya göre, MÜSİAD Gıda ve Tarım Sektör Kurulu'nun hazırladığı “Kurban Kesimi, Hijyen ve Saklama Koşulları” konulu panel, MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Panelde konuşan MÜSİAD Gıda ve Tarım Sektör Kurulu Başkanı Dr. Halim Aydın, Van'da 7,2 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenlerin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, yurt genelindeki üyeleriyle birlikte bölgeye yönelik çok kapsamlı bir yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Gıda ve Tarım Sektör Kurulu olarak Kurban Bayramı'nın 3. günü kurbanlarını Van-Erciş'te keseceklerini, söz konusu kampanyayı üyelerine duyurduklarını belirten Aydın, “Birkaç gün içinde çok sayıda üyemiz bizlere ulaştı. Kendileri de kurban için belirlenen ücretleri bizlere ulaştırmaya başladılar. Orada bulunan vatandaşlarımızın acılarını bir nebze olsun paylaşmak ve çocukları sevindirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Aydın, üyeleriyle birlikte Van'da acılı aileleri de ziyaret edeceklerini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!