MÜSİAD tarihinde bir ilk

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD tarihinde bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 12:34

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan başkanlığındaki heyet, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen “tebrik ve hayırlı olsun” ziyareti öncesinde gazetecilere açıklama yapan Ümit Boyner, “Çok büyük nezaket gösterdiler ve bize hayırlı olsuna geldiler. Bugün özellikle kriz döneminden çıkan Türkiye'de yaşadığımız sorunlar, bundan sonra nasıl yapılanacağımız, sorunların üzerine nasıl gideceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunma imkanımız olacak” dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Vardan da, bugün gecikmiş bir ziyareti yapmak üzere burada olduklarını ifade ederek, “Aslında biz bunu çok önce gerçekleştirmeyi arzu etmiştik. Bugün inşallah hem kurumlarımız arasında ülkemizin sorunlarına yönelik ortaklaşa neler yapabiliriz bunları görüşeceğiz hem de kendileriyle, yeni seçilen yönetim kurullarımızla nasıl faydalı olabiliriz, bu konuları tartışmaya başlayacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde bu çalışmaların daha derin boyutlara ulaşacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette TÜSİAD tarafında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tayfun Bayazıt ile Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Yılmaz ve Erman Ilıcak hazır bulunurken, MÜSİAD'dan Başkan Yardımcıları Murat Kalsın, Mehmet Nuri Görenoğlu, Mehmet Develioğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ergun Kont, Nazım Özdemir ve Eyüp Akbal katıldı.

MÜSİAD'ın TÜSİAD'ı ziyaretinin, 20 yıllık MÜSİAD tarihinde ilk ziyaret olma özelliğini taşıdığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!