Mücevher Fuarı’nda 1 milyar dolar planı

Güncelleme Tarihi:

Mücevher Fuarı’nda 1 milyar dolar planı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2010 00:00

Rotaforte Fuarcılık’ın düzenlediği 30’ncu Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Aksesuarları Fuarı İstanbul Jewelry Show dün açıldı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 50 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuara 344’ü yabancı olmak üzere bin 12 firma katılıyor. Yalnızca sektör profesyonellerine açık olan fuara 40 bin kişinin gezmesi bekleniyor.
1 milyar dolar
Rotaforte Fuarcılık’ın, Hong Kong, Çin, Hindistan ve Japonya’da  uluslararası mücevher fuarlarının organizasyonunu gerçekleştiren UBM Asia ile  işbirliği neticesinde fuara yurt dışından gelecek alıcı sayısının, bir önceki  yılın iki katına ulaşması hedefleniyor. 1 milyar dolarlık ticaret hacmi gerçekleşmesi beklenen fuarda IGC, Rosy Blue, Singapur’dan Forever Jewels, İtalya’dan Roberto  Coin, Lübnan’dan Arakelian S.A.R.L., Himo ve Hadidian, Dubai’den Kiran Jewels  L.L.C. ve Tayland’dan Su-Raj firmaları ilk kez yer alıyor. Mücevher tasarımcısı  ve markası David Yurman’ın da fuara ziyaretçi olarak katılması bekleniyor.
Fuar kapsamında Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk standında, fuara özel olarak hazırlanan 14 ayar altın tül elbise sunulacak. Ayrıca fuarda sergilenecek tasarımlar arasında Tarz Alyans standında 3.5  metre yüksekliğinde Eyfel Kulesi, Ariş Pırlanta standında sahibinin parmak izini taşıyacak pırlanta düğmeli gömlekler, HRD Antwerb standında Avrupa Birliği Tenis Şampiyonası için özel olarak tasarlanan, 6 kilogram saf altından ve 1617 adet pırlantadan yapılmış tenis raketi şeklinde kupa yer alıyor. Fuar, 17 Mart Çarşamba gününe kadar açık kalacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!