Modada sonbahar şıklığı

Güncelleme Tarihi:

Modada sonbahar şıklığı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Uluslararası Moda Fuarı IMF’98 büyük ilgi gördü. Fuar kapsamında Mixage firmasının düzenlediği defilede de transparan giysiler dikkat çekti.

Avrupa Birliği'ni giydiren ikinci büyük ülke olan ülkemizin en büyük hazır giyim ve aksesuar fuarı olan İstanbul Uluslararası Moda Fuarı IMF'98 büyük ilgi gördü. Yaklaşık 55 bin kişinin ziyaret ettiği IMF'98 Fuarı Dünya Ticaret Merkezi'nde üç ayrı holde ve toplam 34 bin metrekarelik alanda gerçekleştirildi. Fuara katılmak için gelen tekstil sektörünün ünlü isimleri ise Polat Otel'de eğlendi. Eğlenceye katılanlar arasında Hasan Arad, Hikmet Tanrıverdi, Necdet Ayaydın, Ali Türker, Yücel Giyim ve İGS gibi ünlü firmaların sahipleri vardı. Gecenin sunuculuğunu Erkan Yolaç üstlendi.

Geçtiğimiz yıl kurulan Mixage firması da, 1998-1999 kış sezonu kreasyonlarını fuar çerçevesinde CNR'da düzenlediği bir defileyle tanıttı. Ürünlerini Rusya, Avrupa ve Arap ülkelerine ihraç eden Mixage'ın defilesinde Tuğba Özay, Berrak Tümöz, Nesrin İşçi, Şüreyya Işınay, Yasemin Süzgün, Ebru Güzel, Engin Koç ve birkaç yabancı manken podyuma çıktı.

Mankenlerin sunduğu transparan kıyafetler dikkat çekerken, kadın ve erkek giyiminde de transparan şıklığına yer verildiği gözlendi. Erkek koleksiyonunu Yaprak Demirhisar'ın hazırladığı defilede, İtalyan ve Fransız moda çizgisine yakın tasarımlar yer aldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!