MITH coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Mithril ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

MITH coin nedir Hangi borsalardan alınır Mithril ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 18:03

MITH coin, 2017 yılında merkezi olmayan bir sosyal medya platformu olacak şekilde piyasaya sürülen Mithril platformunun parasıdır. Mıth coin, kendine ait bir bağımsız bir blok zincirine sahip olan kripto varlıklarına verilen bir isimdir. Bu token ise, bu açıdan halihazırda bulunan mevcut bir blok zinciri üzerinde oluşturulması nedeniyle diğerlerinden farklıdır. MITH coin nedir? Hangi borsalardan alınır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Sosyal medya çok büyük bir iş koludur. Aynı zamanda pek çok sosyal medya platformu sahibi olan kişi de bu sayede milyarlarca dolar kazandı. Ama sosyal medya platformlarında ise gizlilik çok önemli bir sorun haline geldi. Aynı zamanda çıkardığınız içerik karşılığında herhangi bir ücret de almıyorsunuz.

MITH Coin Nedir?

Mithril (MITH) coin, merkezsiz bir sosyal medya platformu olarak tasarlayan bir blockchain projesidir. Steem projesi gibi tüm kullanıcılara token ödeyen bir Mithril, diğer sosyal medya platformlarından farklı olarak gizliliğe daha çok önem verir. Mithril, adı aynı olan bir Ethereum projesi Mithril Ore’dan (MORE) daha farklıdır.

Mithril coin, kullanıcılarına etrafında bulunan herkesle ücretsiz bir etkileşim vaat ediyor. Aynı zamanda bunun daha iyisi de tüm topluluk üyeleri ile birlikte değerli bir içerik paylaştığı zaman bir ödül vaat eden yeni ve merkezi olmayan bir platformdur. Kullanıcı gizliliği şu anda kullanıcı ödemeleri ve önemli bir özellik sosyal medyanın bir sonraki aşaması da olabilir. Mithril, doğru yerde ve doğru bir zamanda bulunabilecek olan uygun bir Blockchain teknolojisine sahiptir.

Haberin Devamı

MITH Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Mithril coin, Binance, Gate.io, OKEx, CoinDCX, MAX Exchange, OKEx Korea, DigiFinex, BiONE, Folgory, HitBTC, NiceHash, BitRabbit ve Dove Wallet borsalarında hesabınız bulunuyorsa rahatlıkla satın alabilirsiniz. Mithril satın almak için ise, MITH/USDT, MITH/BNB, MITH/BTC, MITH/ETH işlem çiftlerini de kullanabilirsiniz.

MITH Mithril Ne Zaman Çıktı?

2018 yılında Mart ayında piyasaya sürülen Mithril coin, piyasaya sürüldüğü andan beri çok önemli sosyal medya projeleri arasında yer alıyor. Sosyal çok büyük bir sosyal medya iş koludur. Aynı zamanda pek çok sosyal medya platformu bu sayede milyarlarca dolar kazandı. Fakat sosyal medya platformlarında gizlilik en önemli sorunlar arasında yer alıyor. Bu sayede çıkardığınız içerik karşılığı herhangi bir ücret de almıyorsunuz. Bu nedenle de Steemit, Sola, Sapien, Indorse ve Waves gibi çeşitli sosyal medya projeleri blockchain’in en önemli özelliklerinden yararlanmaya karar verdi. Mithril ise, elinde tuttuğu token’ları MITH Coin şeklinde dağıtarak katılımı ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Mithril Ne İş Yapar?

Mithril coin, gizliliğe çok fazla önem vererek sosyal medya platformunda yaptığınız katkıya göre ödül almanızı sağlar. Pek çok sosyal medya platformunun tersine, Mithril Coin ise, sizi yararlanılacak bir müşteri olarak görmez. Sosyal madencilik gerçekleştirebilmek için Mithril platformunda çeşitli içerikler üreterek paylaşmanız da gerekir. İçerik ürettikten sonra da MITH token’ı kolaylıkla kazanarak platform ile etkileşime geçebilirsiniz. Elde edeceğiniz MITH coinleri ise, algoritmaya göre zamanla değişir. Algoritma sizin ne kadar paylaşım ve beğeni aldığınız gibi çeşitli kriterlere bakar. Belirlenmiş olan bazı hesaplamalar MITH token’larının dağıtımı için çok önemli bir rol oynar.

Haberin Devamı

Mithril coin, sosyal madencilik aracılığı ile kolaylıkla çıkarılır. Tokeni çıkarmak için de içerik üreterek paylaşmanız gerekir. Bu sayede farklı kurumlarda rahatlıkla harcama yapabilirsiniz. Özellikle de mythril’in Final Fantasy oyununda bulunan MITH token’ları ile karıştırılması sayesinde de, proje için çok iyi bir tanıtım malzemesi haline geldi. Platformun cüzdanı olan Mithril Vault ise, MITH kabul eden bütün platformlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!