Milliyet Executive ile teknoloji liderleri

Güncelleme Tarihi:

Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 15:58

İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.

Haberin Devamı

Teknoloji, iş dünyasında devrim yaratmaya devam ediyor. Yapay zeka, büyük veri ve blokzincir gibi teknolojiler birbirlerini tetikleyerek iş dünyasını daha karmaşık bir hale getiriyor. Bu durum, şirketlerin teknoloji liderlerine büyük sorumluluklar yüklüyor. Milliyet Executive, DataExpert iş birliği ve BMI tarafından yürütülen araştırma ile "Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri"ni belirleyerek, bu liderlerin başarı hikayelerine ışık tutuyor. Teknolojinin hızlı gelişimi, iş dünyasında önemli bir rekabet avantajı sağlıyor ve liderlerin bu alandaki yeniliklere ayak uydurması gerekiyor.

Tasarımlarında geleneksel Türk kültürünü çağdaş üslubuyla yorumlayan Dilek Hanif, sessiz lüks ve zamansız şıklığı anlatıyor. Bu, yerel değerlerin modern dünyada nasıl korunup, geliştirilebileceğinin güzel bir örneğini oluşturuyor.

Haberin Devamı

İş Bankası'nın hiper kişiselleşmiş bankacılık konusunda attığı adımlar, finans sektöründe müşteri deneyimini nasıl dönüştürebileceğinin ipuçlarını veriyor.

Sürdürülebilirlik ve yenilikçilik, günümüz iş dünyasının anahtar kelimeleri haline gelmiş durumda. Vakıf Katılım'ın 2022'de başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesinin fotoğrafları deprem sonrası tarihi eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk ediyor. Genel Müdür Mehmet Ali Akben tarafından bu sayıda detaylı şekilde ele alınıyor.

Ayrıca; startup dünyasındaki fırsatlar, finansal piyasa analizleri, Türkiye’deki kahve satışlarındaki yükseliş gibi konular da bu sayıda yer alan konular arasında yer alıyor.

Milliyet Executive, her ay yayımlanan yeni sayılarıyla iş dünyasının merak edilenlerini, analizleri ve trendleri mercek altına almaya devam edecek. Dergiye tüm Türkiye’de erişilebileceği gibi Getir, Trendyol ve dijital platformlardan da ulaşmak mümkün.

BAKMADAN GEÇME!