Milli tren projesiyle yurtiçinde hedef büyüttü

Güncelleme Tarihi:

Milli tren projesiyle yurtiçinde hedef büyüttü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2023 07:00

Yeşilova Grubu’nun raylı sistemler alanında üretim gerçekleştiren şirketi Canray, Alstom, Siemens, Skoda gibi dünyaca ünlü şirketler için hayata geçirdiği projelerin yanı sıra milli elektrikli tren projesine de imza attı.

Haberin Devamı

Üst üste aldıkları projeler ile büyüyerek sektörde markalaştıklarının altını çizen Canray Ulaşım Genel Müdürü Ramazan Uçar, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “2022 yılı proje kazanımları anlamında istediğimiz hedeflere ulaştığımız bir yıl oldu ve toplamda 15 yeni projeye imza atmayı başardık. 2023 de yurtiçi ve yurtdışı beklentilerimizin yüksek olduğu bir yıl. Yüzde 100 ihracat çalışan şirketimizin yurtiçinde de hedeflediği projelerin olduğu ve ülkemize hizmet etme şansını yakalayacağımız bir yıl olacak. 2023 yılına yurt içinde milli banliyö trenlerinin seri üretim sorumluluğunu alarak başladık.

Bu proje milli EMU projesinden sonra yer almak istediğimiz, birikmiş bilgi ve tecrübemizle yerli banliyö trenlerinde hizmet verebilmek bizler için ayrı bir heyecan olacak. Yurtdışı projeler anlamında da bizleri bol yoğunluklu ama aynı zamanda keyif dolu bir sene beklediğini, ilk çeyrekte gördük. 2023 ve sonraki yıllar için uzun soluklu ve yüksek tempolu bir dönem bizleri bekliyor. Canray Ulaşım ailesi için sektörde tercih edilen bir firma olma gururunu yılın ilk çeyreğinde yaşatmış oldu.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!