Milimetric 4. mağazasını açtı

Güncelleme Tarihi:

Milimetric 4. mağazasını açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2009 17:10

Kişiye özel giyimde faaliyet gösteren Milimetric sektördeki 6. yılına girerken mağaza sayısını da 4'e çıkarttı.

Haberin Devamı

İstinyepark'ta yapılan açılışa iş dünyası ve basından bir çok ünlü katıldı. Ünlü İtalyan lüks ürün markası Loro Piana CEO’su Piere Luigi Loro Piana,  Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Efes Pilsen Asbaşkanı Çetin Çeki ve  ünlü köşe yazarı Hıncal Uluç, İstanbul İtalyan Ticaret Merkezi Müdürü Roberto Luongo bu ünlüler arasında en dikkat çekenleri oldu.

Milimetric, Kanyon, Akmerkez ve Ankara CEPA’daki mağazaların ardından İstinyePark'ta da kişilerin vücut anatomilerine uygun gömlek ve takım elbise üretecek.

Milimetric Kurucu Ortağı Kağan Gökalp açılış konuşmasında,"Asıl hayalimiz Türk kökenli bir firmanın uluslararası arenada bilinir olmasıdır. Bunu gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Milimetric farkını, ürettiğimiz her gömlek ve takım elbisede görmek mümkündür” dedi.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Milimetric markasının uzun vadeli bir proje olduğundan da bahseden Gökalp; "Zamanı geldiğinde yabancı markalarla stratejik işbirliği, ortaklık veya satın alma gibi süreçleri de düşünüyoruz. Yeni mağaza anlamında öncelikli hedefimiz Londra’daki Jermyn Street ve Savile Row’da mağaza açmak. Bununla ilgili çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.

2009-2010 SONBAHAR-KIŞ ERKEK MODASI HAKKINDA TÜYOLAR

Milimetric Kurucu Ortağı Kağan Gökalp davetlilere 2009-2010 sonbahar-kış erkek modası hakkında da açıklama yaptı 2009 sonbahar-kış sezonunun trendlerinde hem 80'li yılların havası hem de İtalyan moda anlayışının etkisi görüldüğünü söyledi. Gökalp, "Blazer ceket ve flanel pantolonlar, bu kışa damgasını vuracak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!