Migros Club üyelerine Migros hisse senedi

Güncelleme Tarihi:

Migros Club üyelerine Migros hisse senedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Migros, Koçbank işbirliği ile Migros Club üyelerini Migros'a ortak yapıyor. 1998 yılında başlayan Migros Club uygulamasında üye sayısı 2 milyon 100 bin kişiyi aştı.

Migros Club uygulaması ile müşterilerine bir takım avantajlar sunan Migros, şimdi de Migros Club üyelerini alışveriş ettikleri şirkete ortak ediyor. 1 Ekim ve 31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak uygulamada, Migros Club kartıyla Migros, Şok, Migros Sanal Marketler'den 300 milyon liralık alışveriş yapan herkese 50 adet, Migros Club Kredi kartıyla bu dönemde en az 300 milyon liralık alışveriş yapanlara da 100 Migros Hisse Senedi dağıtılacak. Böylece müşteriler, Koçbank işbirliği ile aynı zamanda Migros'un ortağı da olabilecekler.

Geçtiğimiz yıldan itibaren müşterilerine bir çok avantaj sunan Migros Club, aylık toplam Migros Club kartlı 100 milyon liralık alışveriş yapan herkese 6 milyon liralık, toplam 175 milyon liralık alışverişi aşan herkese de 15 milyon liralık bedava alışveriş çekleri, 100 çifte New Yok, Viyana, Londra, Paris Hava Yolları'ndan gidiş dönüş uçak bileti veriyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!