Migros, 1.5 trilyonluk hediye çeki dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Migros, 1.5 trilyonluk hediye çeki dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Migros'un başlattığı Migros Club uygulaması 6 ayda 1 milyon 800 bin üyeye ulaştı. Migros, Migros Club üyelerine 6 ay içinde toplam 1.5 trilyon liralık hediye çeki dağıttı.

Türkiye'nin en büyük perakende alışveriş zinciri Migros'un başlattığı Migros Club uygulaması hızla büyüyor. 6 ayda Migros Club üye sayısı 1.8 milyon kişiye ulaştı. Migros müşterilerine cazip avantajlar sağlayan Migros Club uygulaması ile 6 ay içinde Migros, Şok ve Sanal Market'ten alışveriş yapanlar toplam 1.5 trilyon liralık hediye çeki, 1 ev, 52 otomobil, 300 beyaz eşya ve 200 Marmaris tatili kazandılar.

Migros Club kampanyasını 6 ana başlıkta sürdüren Migros, her 15 günde bir yayınladığı Yıldızlı Ürünler listesi ile kasa başında tüketiciye anında indirim sağlıyor. Şirket, temmuz ayı kampanyasında toplam 100 milyon liralık alışveriş miktarını aşan üyelere 6 milyon liralık, 175 milyon lirayı aşan üyelerine ise 15 milyon liralık bedava alışveriş çeki veriyor. Ayrıca, yine temmuz ayında her 10 milyon liralık alışverişte bir çekiliş numarası kazanan Migros Club üyeleri arasından 100 kişi Kemer Çamyuva Naturland'de doğa ile iç içe bir tatil geçirme imkanı kazanacaklar. Bunların yanısıra, marka ödülü kampanyası çerçevesinde de belirtilen ürünleri tercih edenlere ilave alışveriş çekleri dağıtılacak.

KÜLTÜR HİZMETİ

Migros Club üyelerinin sahip olduğu imkanlardan biri de, kartları ile Migros, Şok ve Sanal Market'ten yaptıkları alışverişlerde ücretsiz olarak aldıkları Hürriyet ve Milliyet gazeteleri. Migros, bir kültür hizmeti olarak başlattığı bu uygulama ile hergün çok sayıda Migros Club üyesine Hürriyet ve Milliyet gazetesi armağan ediyor.

Migros Club Müşteri Hizmetleri Hattı'nı arayan Migros Club üyeleri, kazandıkları çek tutarından belli bir dönem içinde yaptığı ya da belli bir üründen yaptığı alışveriş miktarına kadar tüm sorularına cevap bulabiliyorlar.

Yüzde 50'ye varan indirim günleri

Migros, ‘‘Aile Bütçesine Destek’’ adıyla Migros Club üyeleri için düzenlediği indirim kampanyasını bu ay, bugün ve yarın uygulayacak. Bugün ve yarın Migros Club kartı ile alışveriş yapan üyeler 150 çeşit ürüne yüzde 30 ile yüzde 50 arasında değişen oranlarda ucuz sahip olabilecekler. Aile Bütçesine Destek günlerinin, kendi kárlarından yaptıkları fedekarlığın yanısıra, üretici firmaların önemli katkısı ile düzenlendiğini belirten Migros yetkilileri, indirimli ürünlere yoğun bir talep yaşandığını, önceki kampanyalarda indirime giren ürün satışlarında 3 ile 20 misli arasında artışlar görüldüğünü kaydettiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!