Miele: Türkiye'nin geleceğine inanıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Miele: Türkiyenin geleceğine inanıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

BEYAZ eşyada Avrupa'nın önde gelen kuruluşlarından olan Miele'nin üçüncü kuşak yöneticisi Rudolf Miele, Türkiye'nin büyüme potansiyeline ve geleceğine inandıkları için bir satış şirketi kurduklarını söyledi.

Miele'nin Türkiye satış şirketinin açılışının yıldönümü kutlaması için İstanbul'da bulunan Rudolf Miele, ‘‘Miele, 100 yıllık geçmişi ve yarının teknolojilerini kullanma yeteneği ile kalite üreten bir şirkettir. Biz Miele'de tecrübeyle dinamizmi, geçmişle geleceği birleştirdik’’ dedi.

Miele'nin bir aile şirketi olduğunu ancak profesyoneller tarafından yönetildiğini kaydeden Miele, ‘‘Her konuda olduğu gibi yönetim konusunda da bir sentez yakaladık. Yakaladığımız sentez bizi başarıya götüren, kalitemizi ve satışlarımızı her yıl arttıran sentezdir’’ şeklinde konuştu.

BİRLEŞMELERE SOĞUK BAKIYOR

Miele'nin 1927 yılında elektrik süpürgesi, 1929 yılında Avrupa'nın elektrikle çalışan ilk bulaşık makinesini ürettiğini kaydeden Miele şöyle devam etti: ‘‘Beyaz eşya üretiminde Avrupa'nın en eski firmalarından birisiyiz. 1978 yılından beri mikro bilgisayar ve elektronik donatımlı ev aletleri üretiyoruz. Miele'nin son gelişmesi elektronik kumandalı ankestre ocaklar ve fırınlardır. Temel felsefemiz, 'Her zaman daha iyi'dir. Miele'nin üçüncü kuşağı şu anda yönetimde ve dördüncü kuşak da eğitiliyor. Dünyanın her tarafında yakaladığımız başarıyı Türkiye'de de yakalayacağız.’’

Miele, dünyada gündemde olan şirket birleşmelerine sıcak bakmadıklarını ancak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi şirket satın alabileceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!