Mesir macunu ilk kez İzmir fuarında

Güncelleme Tarihi:

Mesir macunu ilk kez İzmir fuarında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2010 16:27

Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, “Bu yıl gerçekleşecek 79.İzmir Enternasyonal fuarında yöresel ürünler özel bölümünde Manisa'yı temsil etmek ve Mesir Macunu'nun tanıtımını yapmak amacıyla dernek olarak ilk kez katılacağız” dedi.

Bu yıl 79. İzmir Enternasyonal Fuarına katılacaklarını açıklayan Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, ilk kez Mesir Macunu'nun tanıtılması amacıyla fuar alanında stant açacaklarını söyledi.

Tanık “Bu yıl 27 Ağustos-5 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek 79. İzmir Enternasyonal fuarında yöresel ürünler özel bölümünde Manisa'yı temsil etmek ve mesir macununun tanıtımını yapmak amacıyla dernek olarak ilk kez katılacağız. İzmir Enternasyonal fuarına katılan yerli ve yabancı ziyaretçisiyle mesir macununun tüm Türkiye ve dış dünyaya tanıtılmasına olanak verecek uluslararası bir organizasyonda yer almış olacağız. Yöresel ürünlerin tanınırlığını artırarak marka olmasına destek vermek amacıyla oluşturulan bu özel bölümde 32 metrekarelik alanda Manisa'mızın simgesi mesir macununun tanıtımına katkı olacaktır.” dedi.

Açılacak olan stantta Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün de yer alarak Manisa'nın tanıtılması amacıyla birlikte çalışacaklarını ifade eden Tanık, Manisa'yı tanıtıcı broşürleri dağıtacaklarını ve amaçlarının komşu il olan İzmir'in mesir etkinliklerine çekmek ve mesir günü İzmirlileri mesir etkinliklerinde görmek olduğunu söyledi.

Dernek olarak üretilen tüm mesir çeşitlerini, mesir çayını satışa sunma imkanını bulacaklarını belirten Dernek Başkanı Ufuk Tanık, tüm Manisalıları da 27 Ağustos ve 5 Eylül günleri arasında İzmir Enternasyonal fuarının yöresel ürünler özel bölümüne beklediklerini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!