Memorial SGK anlaşmalı hastaneler zinciri açıyor

Güncelleme Tarihi:

Memorial SGK anlaşmalı hastaneler zinciri açıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 12:58

Memorial Sağlık Grubu, SGK anlaşmalı hastaneler zincirinin ilk halkası “Medstar”ı Antalya’da açıyor.

Haberin Devamı

Şirket Medstar zincirine, her yıl 3 yeni hastaneyi katmayı hedefliyor. 

Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç 2011 yılında çoğunluk hisselerini aldıkları An-Deva'nın bundan sonra Medstar adıyla devam edeceğini kaydetti. Genç, An-Deva'nın 3 hastanesi ve bir tıp merkezi ile Akdeniz Bölgesi’nde Medstar Hastaneler Grubu’nun ilk temsilcisi olarak hizmet vereceğini ifade etti.

Antalya Türkiye’nin onkoloji üssü olacak 

Genç, Memorial Antalya Hastanesi ile başlayan Antalya yatırımlarının Medstar ile devam ettiğini, Medstar Hastaneler Grubu bünyesinde Türkiye’nin en kapsamlı ve gelişmiş kanser merkezini hizmete açtıklarını da söyledi. Medstar Antalya Kanser Merkezi çatısı altında medikal onkoloji, hematoloji ve kemik iliği nakli, radyasyon onkolojisi, girişimsel radyoloji, nükleer tıp ve onkolojik cerrahi branşlar yer alacak.

Haberin Devamı

22 milyon dolarlık onkoloji yatırımı

Medstar’ın Antalya’daki yatırımlarına dikkat çeken Genç, “Şu ana kadar 15 milyon dolarlık yeni yatırım yaptık. 1 yıl içinde de 15 milyon dolarlık daha yatırım hedefliyoruz. Bu tutarın 22 milyon doları kanser merkezimize ayrılmış durumda. Onkoloji ileri teknoloji ürünü cihazların kullanımını gerektiren çok özellikli bir alan olduğu için, yatırımımızın en büyük kısmını buna ayırdığımızı söyleyebilirim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!