Melek yatırımcılarla projeler buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Melek yatırımcılarla projeler buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 15:44

Melek yatırımcılar ile proje ve şirket sahiplerini internet üzerinden buluşturan şirketortağım.com'un, projelere yapılacak yatırımlar için düzenlediği ilk toplantı 26 Eylül tarihinde Büyük Klüp’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır yurtdışında çok sayıda başarılı projenin hayat bulmasını sağlayan melek yatırımcılar, artık Türkiye’de etkin bir şekilde faaliyet gösteriyor. Şubat ayının ortasında kabul edilen Bireysel Katılım Sertifikası ile devlet desteği de alan melek yatırımcılara artık internetten de ulaşılabiliyor.

Mehmet Buldurgan’ın kurucusu olduğu Türkiye’deki şirket evliliği portalı şirketortağım.com, melek yatırımcı ağı olma özelliğini bünyesinde barındıracağını böylece melek yatırımcılar ile proje ve şirket sahiplerinin artık internet üzerinden buluşacağını açıkladı.

MELEK YATIRIMCILARA ULAŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY

2012 yılında kurulan ve çok kısa sürede 2000’e yakın üyeye ulaşan sirketortagim.com kurucusu Mehmet Buldurgan, kendisinin de ilk lisans alan 8 melek yatırımcıdan biri olduğunu belirterek “gelişimin özellikle KOBİ seviyesine yayılması için melek yatırımcılık lisansı çok önemli. Bizler Türkiye’nin ilk ve tek şirket evlilik portalı olarak şirketine ve projesine finansman arayanlara artık iki öneri sunuyoruz. Tamamen özel bir platform olan şirketortağımdan şirketinize ortak bulun ya da bir melek yatırımcı ile buluşun. Üstelik sirketortagim.com’a özel yeni yazılımı sayesinde anında mesajlaşma, chat, feed alanı gibi özelliklerle sürekli kontakta olabilecekler.” dedi.

Haberin Devamı

İLK BULUŞMA HAFTAYA GERÇEKLEŞECEK

11 melek yatırımcıyı bünyesinde bulunduran platformun, projelere yapılacak yatırımcı destekleri için düzelediği ilk toplantı ise 26 Eylül tarihinde Büyük Klüp’de gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!