MDT coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Measurable Data Token ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

MDT coin nedir Hangi borsalardan alınır Measurable Data Token ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2022 17:51

Veri analitiği ile ilgili dünya internet tarihinde çok farklı çözümler getirilmesinin düşünüldüğü bu dönemlerde Measurable Data Token (MDT) ise, bu konuda kullanıcıların tüm verilerine çok büyük önem veriyor. Bu nedenle onların verilerini güvende tutarak işlenmesi karşılığında da kendilerine güzel bir ödül verdiği bir projedir. MDT coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Son zamanlarda kripto paralarda çeşitlilik daha çok arttı. Bunlardan birisi de MDT’dir.

MDT Coin Nedir?

Measurable Data Token, veri alıcılarının ve veri sağlayıcıların güvenli bir şekilde veri alışverişi yapabileceği Blockchain tabanlı bir veri ekonomisi sağlamayı amaçlar. Aynı zamanda platformun da yerel token’ıdır. Platformun sunmuş olduğu iki hizmetten biri olan MyMDT Data Wallet, kripto para kullanıcılarının anonim veri noktalarını paylaşarak ödül kazanmalarına imkan tanıyor. Ethereum tabanına sahip olan ve merkezi olmayan çok önemli bir uygulamadır.

Measurable AI ise, anonim olan işlem verilerini finans şirketlerine ve kurumlarına hizmet veren tüketicilerin iç görülerine çeviren alternatif veri sağlayıcısıdır. MDT coin, veri sağlayıcıların ve veri alıcılarının anonim olarak veri alışverişinde blok zincirli tabanına sahip bir veri ekonomisi sağlamayı da amaçlıyor. MDT coin ise, anlık olarak yükselip düşüyor.

Haberin Devamı

MDT Hangi Borsalardan Alınır?

Maksimum arzı yaklaşık olarak 1 milyar olan Measurable Data Token’ın dolaşımda bulunan arzı ise 676 milyon civarı olarak bilinir. 13 Aralık itibari ile 56 milyon dolarlık büyük bir piyasa değerine sahip olan MDT Coin ise, en yüksek fiyatını 0.8583 dolar olarak 2018 yılında gördü. En düşük seviyesini de yine 2018 yılında 0.001614 dolar seviyesinde yaşadı. Measurable Data Token (MDT) coin, başta Coinbase ve Binance olmak üzere OKEx ile Mandala Exchange gibi çok önemli borsalardan da kolaylıkla alınıp satılabiliyor.

Measurable Data Token Ne Zaman Çıktı?

MDT ekibi, Hong Kong'da yerleşik olarak faaliyet gösterir. Aynı zamanda 10 yılı aşkın bir süredir birlikte çalışıyor. 2010 yılında başlattıkları ilk projeleri olan Talkbox, "Girişimcilik Çağı" adı verilen bir romana ve televizyon programına uyarlandı. Bu ekip, yol haritalarında bulunan ekosistemdeki senaryoları daha da genişletmek için daha çok kullanıcı ve veri sağlayıcı arasında bulunan bağlantıyı kurmaya odaklanır. Ayrım zamanda, Ethereum'da bulunan bireysel kullanıcılar için veri ödülleri sunan daha fazla uygulama üzerinde de çalışıyorlar. MDT projesinin 2017 yılında başladıktan sonra bu yana ekip, MDT'yi veri paylaşımı için yeni bir standart yapmaya da adadı.

Haberin Devamı

MDT Coin Ne İş Yapar?

Ölçülebilir Veri Jetonu olarak da bilinen (MDT), veri alıcılarının ve veri sağlayıcıların anonim ve güvenli bir şekilde veri alışverişinde bulunabileceği blok zinciri tabanına sahip olan bir veri ekonomisi sağlamayı amaçlar. MyMDT Data Wallet ise, kripto para kullanıcılarının anonim veri noktalarını paylaşarak ödül kazanmalarını sağlayan Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir uygulama olarak bilinir. Kullanıcıların MDT ekosisteminde yer alan anonim veri noktalarını MDT ödülleri için de paylaşmaya izin veriyor. Kullanıcılar için de MDT ödülleri yatırılabiliyor ya da tahsis edilebiliyor.

Kullanıcıların bazı görevleri tamamlayarak daha çok ödül kazanmasına da izin veriyor. Bunlara ek olarak platform sayesinde kullanıcılar MDT’lerine doğrudan erişebiliyor. Aynı zamanda MyMDT uygulaması ile verilerini daha fazla çaba göstermeden de kolay bir şekilde yönetebiliyor. Aynı zamanda kullanıcılar verilerinin ürettiği değerlere göre de kazanç sağlıyor. Bu sayede kullanıcıların verileri ne kadar fazla değer üretirse Kazancı da bir o kadar artıyor. Bu ekip, bütçesinin yaklaşık %40’ını, MDT ekosisteminde bulunan, Measurable Platformun ve geliştirmesi, MailTime Email Messenger’ın araştırması ve açık kaynaklı bir topluluğun bakımı için ayırıldı.

BAKMADAN GEÇME!