Manivela Ventures’dan Turna.com’a yatırım

Güncelleme Tarihi:

Manivela Ventures’dan Turna.com’a yatırım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 07:00

GİRİŞİMLERİN, ürünlerine uygun ülkelerin pazarlarına entegre olmalarını hedefleyen Manivela Ventures, seyahat platformu Turna.com’a yatırım yaptı.

Haberin Devamı

Şirket bu işbirliğiyle, Turna.com’un uçak bileti alanındaki bilinirliğini otobüs bileti, otel ve araç kiralama alanlarında da genişleterek kullanıcılarının tüm seyahat ihtiyaçlarını tek noktadan karşılamasını sağlayacak.

Turna.com’un Kurucu CEO’su olarak görevine devam edecek olan Dr. Kadir Kırmızı, “Manivela’nın bu yatırımı, şirketimizin uzun vadeli hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynayacak” dedi. “Birlikte seyahat endüstrisine yenilik getirmeye devam edeceğiz” diyen Dr. Kırmızı, şöyle devam etti:

“Manivela Ventures’ın pazarlama gücü ve Turna.com’un yenilikçi seyahat teknolojilerinin sinerjisi ile Türkiye’nin ve bölgenin en önemli seyahat platformlarından biri haline geleceğiz.”

Manivela Ventures’da Girişim İlişkilerinden Sorumlu Yönetici Ortak Fırat Demirel ise, “Hedefimiz, bu güçlü markayı bir teknoloji şirketine dönüştürerek daha yukarılara taşımak. Bu yolda bizimle yürüyecek yenilikçi düşünen ve büyük hedefleri olan çalışma arkadaşlarına da kapımız sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!