Maltepe Park AVM 21 ayda yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Maltepe Park AVM 21 ayda yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 15:16

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, 21 aydır devam eden inşaatın ardından yenilenerek hizmete girdi.

Haberin Devamı



Hayata geçirilen büyüme projesi ile alışveriş merkezinin kiralanabilir alanı, 31 bin m2’den 75 bin m2’ye çıkartıldı. Mağaza, kafe ve restoranların sayısı 250’ye ve otopark kapasitesi de 3 bin 500’e ulaştı. CarrefourSA, 70 milyon euro tutarındaki büyüme projesinde yatırımcı olarak yer aldı.

CarrefourSA Genel Müdürü, Mehmet Nane “Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin büyütülmesine yönelik olarak yapmış olduğumuz bu yatırımdan büyük mutluluk duyuyoruz. 2005 yılından bu yana faaliyette olan Maltepe Park, doğru strateji ve zamanlama ile değişen pazar şartlarına, talep ve ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde genişletildi ve yenilendi" dedi.

ECE Türkiye’nin Genel Müdürü Andreas Hohlmann da, “ECE Grubu olarak, birinci ve ikinci jenerasyon alışveriş merkezlerinin büyütülmesi ve yenilenmesi alanlarında önemli bir potansiyel görüyoruz. Maltepe Park’ın genişletilmesi ve kapsamlı modernizasyonu, Türk perakende sektöründe gerçekleştirilen en önemli projelerden biridir" diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!