Mağazalarda okul heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Mağazalarda okul heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2006 12:36

Yıl içerisinde bekledikleri satış rakamlarına ulaşamadıklarından yakınan mağaza işletmecilerinin umudu, eğitim-öğretim yılı öncesi başlayacak okul kıyafeti alışverişi oldu.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, okul kıyafeti satışı yapan mağazalarda hareketlilik başladı.
Adana'da kurulu Coşkun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, Ağustos ve Eylül ayındaki dönemlerde yapılan satışların, sektöre canlılık kazandırdığını söyledi.

Özellikle Ağustos sonu Eylül ayı başında satışlarında büyük artış olduğunu belirten Coşkun, firma olarak bu yıl 600 bin adet okul kıyafeti hazırlayıp satışa sunduklarını, büyük bir bölümünü de sattıklarını kaydetti.

Coşkun, şimdiden satışlarda yüzde 45'lik artış sağladıklarını ifade ederek, önlük fiyatlarının 18-20 YTL, anasınıfı öğrencilerinin kıyafetinin ise 15-18 YTL arasında değiştiğini bildirdi.

Perakende önlük satışı yapan Mehmet Şahin adlı esnaf ise sezonun çok iyi başladığını ve bu şekilde devam etmesini umduklarını ifade etti. Her keseye uygun önlük bulunduğunu anlatan Şahin, en düşük önlüğün fiyatının 5 YTL civarında olduğunu kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!